Nyhederne rammer hele Tabbert familien i 2012 sæsonen

af Ann Karina
Nyhederne rammer hele Tabbert familien i 2012 sæsonen

Sæsonen 2012 vil blive præget af den nyudviklede Vivaldi, samt de nye grundrids på Puccini.

Premium mærket Tabbert, optimerer til den kommende sæson hele familien fra top til bund. Puccini serien var sidste år igennem den helt store make over, og I år er turen så kommet til Vivaldi, og Da Vinci. Mens den familievenlige Da Vinci serie er blevet opgraderet med nye farver, samt nogle udvendige detaljer for at tilpasse den til Tabbert families nye stil, er Vivaldi serien blevet gennemgået fra inderst til yderst. Et nyt møbelkoncept og en forbedret rumfølelse er de mest markante nyheder i Vivaldi serien, og 6 helt nye grundrids I Puccini serien gør Tabbert familien komplet til den nye 2012 sæson.

Nyhederne rammer hele Tabbert familien i 2012 sæsonen

Den nye Vivaldi med det innovative Tabbert tag
Ekstra tykt og med optimeret design, det innovative Tabbert tag sørger ikke kun for en unik beskyttelse i uvejr, men også for at reducerer lyden betragteligt. Med sine 5,8 centimeter er Tabbert taget godt og vel dobbelt så tykt som et standard campingvognstag, og i skallen er indlagt en effektivt støj- og varmedæmpende isolering. Dette minimerer varmetabet om vinteren, og holder varmen under kontrol i stærk sol. Desuden sørger det for den bedste beskyttelse mod udefra kommende støj. Gennem en åbning i ”gavlen” kan der cirkulerer luft gennem Tabbert taget. På denne måde kan dannelsen af kondensvand minimeredes, og det uanset hvilket vejrlig man opholder sig i. Den mest iøjnefaldende detalje udvendig på den nye Vivaldi er uden tvivl baglygtekonsolen med sit rubinrøde panel, samt bremse, positions- og baglygte indrammet i krom. Indgangsdøren er også blevet redesignet.

Nyt møbelkoncept, og nye indretninger sætter standarden på den nye Vivaldi
Interiøret på den nye Vivaldi er optimeret ikke kun på det designmæssige, men også på funktionaliteten, og rumfølelse. Det nye møbeldesign med låger af Merano er opgraderet med gennemgående lister i stål look og kromhåndtag (med push-lock mekanisme i køkkenet). Dette er med til at give den nye Vivaldi et klassisk, elegant og stemningsfuldt udtryk. Skufferne i køkkenet er udstyret med soft-close skinner. Det samme er de ekstra store skuffer i 560 HTD og 655 D. Vivaldi 560 TDL tilbyder et stort komfortabelt køkken med “bardisk” som grænser op til en ekstra stor og lækker siddegruppe. Et diskret oplyst glasskab adskiller køkkenet fra soveværelset.

Nyhederne rammer hele Tabbert familien i 2012 sæsonen

Den større rumfølelse, som opnås med det nye og mere åbne design, og understøttes perfekt med et helt nyt lyskoncept. Derudover kan man yderlig tilkøbe en Ambiente lyspakke, som indeholder indirekte belysning langs loftpanelerne, en oplyst garderobe med spejl ved indgangen, samt LED hjørne belysning. Sidst men ikke mindst tilbyder den nye Vivaldi en forbedret sidde- og liggekomfort med højere ryghynder og madrasser med en længde på hele 2 meter. Den nye Vivaldi kommer i 13 forskellige grundrids.

Stort køkken i det nye Puccini grundrids
I den nye Puccini 560 HTD er der i køkkenet ekstra store skuffer, som er gennemgående i hele køkkenets bredde, hvorved der skabes utroligt meget plads. Skufferne er udstyret med soft-close lukkemekanisme. Puccini kommer til 2012 med hele 6 nye grundrids.

Nyhederne rammer hele Tabbert familien i 2012 sæsonen

De nye Tabbert modeller kan opleves hos din Tabbert forhandler i løbet af efteråret – Du kan desuden finde mere information og se nærmeste forhandler på www.tabbert.dk Er du allerede den lykkelige ejer af en Tabbert, så husk at du kan finde os på Facebook – Alle os med Tabbert.

Links:
Relevante Link(s) : Tabbert | Alle Os med Tabbert

Prøv også at læse disse indlæg