Nyt og rummeligt medlem i Golf-familien

af Bjarne / Pressemeddelelse
Active Image
Den nye Golf Variant kombinerer på imponerende vis dynamik og æstetik med stor praktisk anvendelighed. Og så må den trække op til 1500 kg.

Den har samme høje komfort som den almindelige Golf, og alligevel har Varianten alle de praktiske egenskaber, du kender fra en typisk stationcar. Samtidig kan du også nyde den fremragende kvalitet, der kendetegner alle Volkswagen modeller og glæde dig over, at Golf Variant har den bedste økonomi i klassen!

Image 

Lang, længere, Golf Variant
Den nye Golf Variant gør indtryk fra første øjekast med sine gavmilde ydre mål og en plan læsseflade under den dynamiske bagklap. Det klassiske design understøttes perfekt af kromlister på kølergrillen og den praktiske tagræling.

Kør med komfort
Du kan regne med mange bekvemmeligheder i den nye Golf Variant. Den råder fx over en fjernbetjening til centrallåsesystemet samt bagklappen. El-ruder både for og bag sørger for ekstra komfort.

Fuldt udrustet
Du kan sagtens undvære vejrudsigten – i den nye Golf Variant laver du selv klimaet! Panoramaskydetaget af glas (ekstraudstyr) kan nemlig åbnes helt enkelt, så snart du har lyst til et friskt vindpust. Hvis solen alligevel skinner for meget, kan du skyde et beskyttende rullegardin frem, der er integreret i taget.

Tag bare det hele med
Dens forgængere har forbløffet med deres rummelighed – den nye Golf Variant er overbevisende: Dens imponerende bagagerum på op til 1550 liter inklusive mulighed for at læsse i hele bilens længde er prædestineret til rejser med megen bagage, hvor opbevaringsrummene i bagagerummet tilbyder yderligere plads. I dørene er der desuden opbevaringsrum med plads til 1 liters flasker.

Kærlighed hele vejen igennem
Man lægger mærke til – og bliver vild med den nye Golf Variant: Dens kabineudstyr giver et pust af luksus – ikke mindst pga. kromelementer på gearstangsknoppen, handskerummet og håndbremsearmen og dertil passende dekorindlæg i antracit. Førersædet, der kan indstilles i højden, sørger for en komfortabel siddekomfort.

Den nye Golf Variant har premiere i weekenden den 18.-19. august.

Læs mere om den nye Golf Variant her 

Prøv også at læse disse indlæg