Annonce (læs mere efter annoncen)
Isabella Buddy

Omdan din Fiamma og Omnistore markise til et Isabella Room

af Bjarne Søby
Kom i læ for regn og vind med Isabellas nye markisefront og universale markisegavle til Fiamma eller Omnistore posemarkiser

Med Isabellas nye markisefront og universale markisegavle kan du næsten omdanne din Fiamma eller Omnistore posemarkise til et fortelt – eller som det også kaldes – Isabella Room. Derved får du mulighed for at sidde i ly for regn og vind, hvis vejret ikke lige skulle arte sig.

Der er andre firmaer, der laver gavle og front til posemarkiser, men nu kan de altså også fås i Isabellas velkendte, høje kvalitet.

Isabella Room har Isabellas tydelige design både hvad farver og design angår. Og så har Isabella tilført både front og gavle funktionalitet som f.eks. ekstra bred græskant, der kan bruges både indvendig eller udvendig efter behov. Samtidig sikrer de justerbare stropper til pløkke optimal og sikker udspænding.

Annonce (læs mere efter annoncen)

Markisefronten monteres nemt og hurtigt på markisens frontprofil. Vulsten på markisefronten føres ind i skinnen på markisens front, fastgøres til markisens ben, og pløkkes.

Markisefronten har en stor indgangsdør, som kan rulles op og fastgøres med bånd. De store vinduer i markisefronten give en god udsigt, og der kan tilkøbes gardiner og gardinstænger.

Markisegavlene leveres som et sæt med både højre og venstre gavl. Den højre gavl har en dør og et stort vindue, og den venstre gavl har to store vinduer. Gavlene monteres med velcro til overligger under taget og til benene i markisens front.

Velcrokanaler i markisens front- og gavlstykker sikrer optimal tilpasning til markisen. Endvidere har gavlstykkerne et ekstra PVC stykke der presses ind mod vognen. Sammen med justerbare stropper sikres god tilpasning mod campingvognens side.

Markisefronten og sidegavlene er lavet af 100% polyester med græskant af PVC, og alle dele leveres med detaljeret monteringsvejledning.

Her kan du se en video med den nye markisefront og de nye markisegavle:

Priser og størrelser

Markisefront til posemarkiser Fiamma og Omnistore

  • Fiamma Caravanstore 310/ Omnistore Caravan style 300: Vejl. pris 1.625,- kr.
  • Fiamma Caravanstore 360/ Omnistore Caravan style 350: Vejl. pris 1.740,- kr.
  • Fiamma Caravanstore 410/ Omnistore Caravan style 400: Vejl. pris 1.789,- kr.
  • Fiamma Caravanstore 440: Vejl. pris 1.874,- kr.

Markisegavl Universal

  • Levereres som sæt med to gavl (Højre og venstre): Vejl. pris 2.738,- kr.

Yderligere information: Isabella

Annonce (læs mere efter annoncen)

Prøv også at læse disse indlæg