Optimal luksus for to personer

af Ann Karina
Image


Chausson autocamper har gennem flere år haft et meget bredt autocamper program, hvor man udvikler autocampere, i så mange forskellige varianter, at alle familiers behov kan dækkes. Netop denne bredde på det store program – sammenholdt med meget rimelige priser – har gjort, at Chausson autocampere er et af de mest solgte autocamper-fabrikater i Danmark.

I det nye 2009 program er der i år mange nyheder, som vil glæde og tilfredsstille rigtig mange familiers ønsker. Den nye Chausson Welcome WS ,som netop nu er kommet til Danmark, tilfredsstiller to personer, som på alle måder ønsker komfort – men samtidig har lyst til aktive rejser som f. eks. Golf ferie, hvor der også er god plads til golfudstyr og meget mere i det store og variable bagagerum – som i branchesprog kaldes for en garage.

Welcome WS fra Chausson er indrettet med en stor seng (136 x 205 cm.), som går på tværs i autocamperens bagerste ende. Sengen kan varieres i højde, således at den med et håndsving kan hæves eller sænkes, alt efter behov. Det betyder, at man nu kan transporteres ganske høje ting i garagen ved at hæve sengen – eller man kan sænke sengen, hvis der ikke er høje ting i garagen. Denne mulighed har i mange år været et stort ønske hos autocamper campister. Der er i autocamperens forende mulighed for en eller to ekstra liggepladser.

Siddegruppen er komfortabel med tre faste siddepladser i kabinen. Ved at dreje de to stole i førerkabinen kan der sidde 5 personer omkring kabine bordet.

Der er indrettet et stort og funktionelt toiletrum med separat brusekabine, Køkken med et 96 liters køleskab, koldt og varmt vand og et oliefyr som sørger for kabineopvarmning. Med et oliefyr, som tilføres dieselolie fra autocamperens brændstoftank, behøver man aldrig at have et problem med opfyldning af gasflasker.

Under 6 meter og bygget på Fiat
Karosserilængden er 599 cm, således at der ikke er ekstra betaling ved kørsel over en bro eller når man transporterer sig med en færge. Opbygningen er på Fiat Ducato Chassis Special CC 33 L. 3450 med en 2,3L motor med 130 HK. Den har en egenvægt inkl. standardudstyr på 2870 kg. oh en tilladt totalvægt på 3300 kg. Prisen for Chausson Welcome WS er kr. 574.900,- dansk indregistreret. Neergårds Camping meddeler, at den også kan leveres tysk indregistreret gennem firmaets tyske afdeling for € 44.990. Hvis den er tysk indregistreret må den ikke anvendes i Danmark.

Links:
Hjemmeside: Neergårds Camping

Prøv også at læse disse indlæg