Annonce (læs mere efter annoncen)
Combi-Camp Danmarks mest fleksible teltvogn

Oprydning i campingvognen inden sommeren

af Ann Karina
Der er mange ting i skabene

I løbet af året, er det som om, at den mængde af det jeg bare er nødt til at have i min campingvogn vokser – Kender du det? Så er det tid til oprydning i campingvognen!

Igennem årene har jeg haft virkeligt mange specielle ting med i min campingvogn som jeg, den sæson, mente jeg ikke kunne leve uden. Det har været alt fra popcornmaskiner, mikroovn, stort TV, køkkengrej og service og køkkenudstyr. Her taler vi om alt fra blendere, mixere, køkkenvægte og andet der nærmest overgår udbuddet derhjemme. Og ikke at forglemme, masser af ekstra sengetøj og håndklæder, badehåndklæder, strandhåndklæder m.m.. Det samme gælder for Bjarnes domæne – gaskassen. Der blander jeg mig dog ikke 😉

Så meget ekstra sengetøj og håndklæder behøver jeg vist ikke
Så meget ekstra sengetøj og håndklæder behøver jeg vist ikke
Af en eller anden grund er der altid for meget i vognen
Af en eller anden grund er der altid for meget i vognen

Igennem alle de år vi har været campister, har jeg gjort mig det for vane at jeg hvert forår muger ud i diverse. Og her går jeg alle skabe og kistebænke igennem. Hold da op, der kan gemme sig meget rundt omkring i hjørnerne.

Gaskassen er Bjarnes domæne. Den tør jeg ikke at røre
Gaskassen er Bjarnes domæne. Den tør jeg ikke at røre

Oprydning i campingvognen har visse fordele

Måden jeg oftest gør det på er, at jeg vurderer om jeg overhovedet har haft brugt, eller tænkt på at bruge, den ting igennem den seneste sæson. Har jeg ikke det, ryger den ud af campingvognen. Det er fint nok at have tanken, ”Hvis der nu sker det og det, så får jeg brug for disse fem ekstra håndklæder og fire ekstra sæt sengetøj”….. Men hånden på hjertet, hvor tit er det sket?

Annonce (læs mere efter annoncen)
Og de tunge træskærebræt fra da vi lå fast i vinter skal vist også ud_Oprydning i campingvogne
Og de tunge træskærebræt fra da vi lå fast i vinter skal vist også ud

Nok de færreste gange. Og ofte, hvis man skulle stå i den situation, ja så er der et vaskeri til håndklæder og sengetøj, eller man kan købe den der lille dims man lige mangler på det sted man er på ferie.

Bruger jeg virkelig alt dette
Bruger jeg virkelig alt dette?

Og det sjove er jo, at på den måde får man faktisk en gang imellem nogle helt unikke ting med hjem. Jeg har f.eks. prøvet at stå i Italien og mangle en stor nok gryde til at koge pasta i til gæster, så jeg var nødt til at købe en ny i det lokale supermarked. Det fik jeg så min allerbedste pastagryde ud af. Så det er ikke altid dårligt at pakke minimalistisk.

Alt for mange køkkenting
Alt for mange køkkenting

Det skal så siges ganske ærligt, at det at pakke minimalistisk er jeg ikke god til. Især når det gælder sko og tøj ;).

Men, jeg holder fast i min gode rutine hvert forår, og muger godt ud i campingvognen. Og det er jo dejligt at kigge i skabe og skuffer når det er gjort og se hvor meget plads der nu er til nye spændende ting :).

Annonce (læs mere efter annoncen)

Prøv også at læse disse indlæg

Skriv en kommentar