Annonce (læs mere efter annoncen)
Isabella Buddy

Plads til aktivitet giver bedre ferieoplevelse for hele familien

af Ann Karina
Isabella presse morten feb09

Hos Isabella arbejder medarbejderstaben målrettet på at skabe rammen om den bedste ferieoplevelse. Med børnefamilien i fokus har Isabella udviklet forteltene Opus 300 og Commodore Royal, der giver masser af plads til aktiv ferieudfoldelse.

 

Isabellas salgs- og marketingdirektør Morten T. Kjeldsen taler af egen erfaring: “Børnefamilier har forskellige succeskriterier som skal indfries, for at ferien går op i en højere enhed. Der skal ske noget, det skal være sjovt, tingene skal bare virke. Og så skal familien have det rigtigt godt sammen”.

“Vi har udviklet fortelte, der både er rummelige og lyse, med et godt indeklima og mange funktionelle detaljer, der gør det nemt og komfortabelt. Et godt udgangspunkt for en aktiv familieferie, både til sæson- og rejsebrug”, fortæller Morten T. Kjeldsen og fortsætter; “Vi hører mange ferieanekdoter, der typisk fortæller, hvordan hele familien har opholdt sig i forteltet, der har været fuld af aktiviteter. Den 10-årige datter samler puslespil på gulvet, far og søn spiller computerspil, mens mor slapper af med en god bog – efterfølgende er de alle sammen enige om, at det har været en knaldgo’ ferie, også selvom det danske sommervejr viste sig fra sin mindre charmerende side”.

“Den slags feriefortællinger tager vi som udtryk for, at vores bestræbelser på at skabe høj komfort, god plads og godt indeklima er lykkedes. F. eks er der i Opus 300 myggenet i begge gavle og justerbar udluftningssøjle i fronten, så luften nemt kan cirkulere og skiftes”, siger Morten T. Kjeldsen.

Forteltet er 3 meter dybt, med ekstra brede døre i front, hvor man nemt kan manøvrere en barnevogn eller kasser med legeting. Isabella syr teltdugen i stærkt, åndbart akryl, hvor taget er syet på med en speciel kap-søm, så man undgår utætheder og sikrer lang holdbarhed. Desuden er teltene forsynet med specielle gummistropper, der er nemme at udskifte, samt de særlige FixOn-beslag, der sørger for at forteltet nemt og sikkert fastgøres på campingvognen uden brug af skruer.

Annonce (læs mere efter annoncen)

Opus 300 og Commodore Royal fra Isabella: 23 procent bedre plads, 100 procent familielykke!

Erfaringen viser at langt størstedelen af ferien tilbringes i og omkring forteltet. Isabella arbejder målrettet på at udvikle forteltene, så de opfylder brugernes behov, både for komfort, fleksibilitet og funktionalitet. Fortelte fra Isabella kan derfor versioneres og suppleres med forskelligt tilbehør, alt efter brugerens individuelle behov.

Links:
Hjemmeside: Isabella
Annonce (læs mere efter annoncen)

 

Isabella Buddy markisetelt

Lav et lukket opholdsrum under din markise

Isabellas nye markisefortelt, Buddy en nem og fleksibel løsning, når du har behov for at skabe læ under markisen på din autocamper eller campingvogn.

Læs mere her >>>


Prøv også at læse disse indlæg