Polar er tilbage på det danske marked

af Ann Karina
Polar tilbage i DK 01

Polar er stærkt tilbage på det danske marked og repræsenteret ved tre forhandlere. Kai´s Caravan på Fyn, Campingparken Herning i det midtjyske og Hinshøj Caravan ved Randers. Vi slog et smut forbi Hinshøj Caravan for at se deres Polar udstilling og høre lidt mere om come-back´et.

Polar har igennem en årrække været kendt som en velbygget kvalitets campingvogn. Polar er bygget i Sverige og hver enkelt campingvogn bygges på bestilling. Det gør også at man stort set kan få den som man vil have den. Polar er en rigtig vinterklassiker med sin gode isolering og Alde centralvarme, samt vandbåren gulvvarme. Polar fås i et hav af forskellige indretninger og der er masser af pakker og andre valgmuligheder, så man kan stort set få den lige som man vil have det.

Polar 520 er en speciel kampagnemodel til det danske markedPolar 520 er en speciel kampagnemodel til det danske marked

Specielt til Danmark

For at markere det danske come-back er der lanceret to specielle intro-tilbuds vogne. De to campingvogne fås til en rigtig god pris. De to vogne det drejer sig om er Polar 520 der fås fra kr. 269.000,- og den lidt større Polar 560 der fås fra kr. 279.000,-. Også til disse vogne er der selvfølgelig muligt at tilkøbe ekstraudstyr og pakker.

Her ses dobbeltsengen. Bemærk den er ikke skåret af i hjørnetHer ses dobbeltsengen. Bemærk den er ikke skåret af i hjørnet

Der er faktisk lanceret en helt speciel DK Pakke, hvor man får rigtigt meget udstyr med til en fordelagtig pris. Man får udstyr til en værdi af kr. 25.400,- for kun kr. 19.900,-. Det udstyr der følger med er:

 • Mørkegrå ”klinker”
 • Mørk ”klinkevæg” i køkkenet
 • Panelgardiner
 • Trækstangs afdækning
 • LED lyslister i vindue
 • Heki 2 de lux tagluge
 • CD/DVD afspiller
 • Myggenetsdør
 • Lasteluge under sengen
 • Foldedør mellem soveværelse og opholdsrum
 • Ventilationsluge ved sengen
 • Vejet op til højere totalvægt
 • 190 l. køleskab med fryser

590 CTH DB er en flot campingvogn med alt hvad den kræsne campist behøver590 CTH DB er en flot campingvogn med alt hvad den kræsne campist behøver

Der er masser af albuerum i denne 590 CTH DBDer er masser af albuerum i denne 590 CTH DB

Stort udvalg hos Hinshøj Caravan

Hinshøj Caravan har haft Polar siden efteråret 2016 og har i øjeblikket flere 2017 modeller på lager. Udvalget i forretningen bliver dog større så snart der begynder at blive produceret 2018 modeller.

Jan Henneberg Mikkelsen der er indehaver hos Hinshøj Caravan fortæller, – Interessen er rigtig stor og vi kan se på vores kunder at de er meget glade for at vi har fået Polar ind i forretningen. Vi var selvfølgelig også repræsenteret på Ferie For Alle i Herning, og her var der også mange kunder der kiggede forbi og viste deres glæde ved at Polar er tilbage i Danmark.

Mange gode detaljerMange gode detaljer
Og et flot ydre – der var stor interesse på Ferie for AlleOg et flot ydre – der var stor interesse på Ferie for Alle

Jan fortsætter, – Der er større og større efterspørgsel efter skandinavisk producerede vinter campingvogne, og fabrikken i Dorotea i Nordsverige, kan næsten ikke følge med. De regner med at producere endnu flere enheder til næste sæson.

Årets fastliggervogn i Sverige

Sverige har, ligesom Danmark, priser de uddeler til campingvogne. Her er der en pris der hedder Årets fastliggervogn. I år var det Polar der løb med sejren. Det blev nemlig Polar 730 TRLB. Dette er en stor enkeltsengsvogn med badeværelse i bagenden og masser af plads. En rigtig flot campingvogn, der også kunne ses på Ferie For Alle i Herning.

Masser af plads i denne 730 TRLBMasser af plads i denne 730 TRLB
Kæmpe stor siddegruppe i læderKæmpe stor siddegruppe i læder

Stort moderne køkkenStort moderne køkken

Moderne hvidevarerModerne hvidevarer

Stort ende-badeværelse med masser af pladsStort ende-badeværelse med masser af plads

Interesse for køleskab

En af de andre ting der er meget stor interesse i, er det nye kompressor køleskab Polar er idégiver til. Køleskabet er Italiensk produceret og designmæssigt passer det rigtigt godt ind i designet i Polars campingvogne. Da det er et kompressor køleskab, der også kører på gas, holder det madvarerne kolde selv på den varmeste sommerdag. Det betyder også at har man pakket køleskabet hjemmefra, er madvarerne stadigvæk friske når man når Italien to dage senere. Det fungere fuldstændigt som køleskabet derhjemme.

Køleskabet hér er et kompressor køleskab og fungerer fuldstændigt som dit køleskab derhjemme – og så kan det køre på gasKøleskabet hér er et kompressor køleskab og fungerer fuldstændigt som dit køleskab derhjemme – og så kan det køre på gas

Servicecenter på Sjælland

Der er ikke nogen forhandler på Sjælland, men Jyderup Campingcenter er servicecenter. Det betyder at de er uddannede til at servicere Polar campingvogne og at sjællandske Polarejere ikke behøver at tage turen over broen for at få service på deres vogn.

Her fra AltOmCamping.dk velkommer vi Polar tilbage på det danske marked og glæder os at følge med i udviklingen mange år frem.

Klik her for at besøge Hinshøj Caravans hjemmeside

Klik her for at besøge Polars hjemmeside

Prøv også at læse disse indlæg