Prisen spiller ikke længere den afgørende rolle!

af Ann Karina
fendt presse saphir 01

6 forskellige størrelser, 2 forskellige indtræk og hele 9 forskellige campingvogne – men kun en pris. Det lyder som en skrøne, men det er det ikke. Fendt sælger lige nu ni modeller i Saphir serien til samme pris – uanset størrelse og indretning. Og så er der endda tale om helt nye 2013 modeller.

Fendt er kendt for uovertruffen kvalitet, gode indretninger og høje komfort. Og netop derfor står en Fendt campingvogn højt på mange campisters ønskeseddel. Nu er det muligt at blive Fendt-ejer til en meget favorabel pris. Og så kan man endda frit vælge mellem 9 forskellige modeller til samme pris. Tilbuddet gælder alle Fendt Saphir 2013 modeller fra model 445 til og med model 495, og prisen er kun 149.950,- kr.

Fendt Sahir

Nyt skandinavisk design
Fendt Saphir serien har fået et mere skandinavisk og ungdommeligt look. Der er bl.a. kommet ny flot trædekor med lyse kontrastkanter der er nøje afstemt med de forskellige valgfrie polstre og de nye gardiner. Forbedrede hynder og skum hvilket giver en endnu højere siddekomfort, og selvfølgelig er Fendts velkendte kvalitet bibeholdt over hele linien.

Trendy køkken i Retro-stil
Køkkenet i Saphir-serien er også blevet optimeret. Det fremstår nu som et multifunktionelt køkken med brede og dybe skuffer, apotekerudtræk, Slim-tower køleskab (i udvalgte modeller) og kogeblus i retro look med tre brændere og elektronisk tænding. Uanset hvilken af de ni modeller du vælger, så er køkkenets udformning og funktionalitet helt i overensstemmelse med Fendts høje krav til kvalitet og komfort.

Fendt Sahir

Velkendt tysk kvalitet
Fendt har i årtier været kendt for at producere campingvogne af meget høj standard. Kombinationen af lækkert design, høj kvalitet samt konkurrencedygtige priser har været med til at skabe Fendts ry som producent af luksuriøse campingvogne, der ikke er til at slide op. Og netop høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris, er hvad man får i dette super tilbud fra de danske Fendt forhandlere. Nemlig frit valg imellem ni forskellige modeller til en enhedspris.

Fendt Saphir

Komfort og funktionalitet til enhedspris
Ib Langkjær fra den danske Fendt importør fortæller: “Fendts fantastiske kvalitet kombineret med årelang erfaring i at bygge campingvogne målrettet de europæiske campister, skal nu komme de danske campister til gode. Vi ved godt at en Fendt campingvogn er klassificeret i klassen af eksklusive campingvogne og for nogle måske har været uopnåelig.”

“Dette skal der nu gøres noget ved.” siger Ib Langkjær og fortsætter:

“I 2013 vil man kunne vælge mellem hele 9 forskellige modeller i Saphir serien til en meget fordelagtig enhedspris, nemlig kun 149.950,- kr. Til denne pris får man en ny, moderne kvalitetscampingvogn bygget på gode tyske traditioner og af de bedste materialer.

“Med dette tilbud føler vi, at vi  imødekommer et stigende ønske fra danske campister. Nemlig at kunne tilbyde en campingvogn i høj kvalitet til en meget rimelig pris.”

”Vi er også meget stolte af at kunne meddele at Køge Caravan Center er blevet Fendt Service Center og vil fremtiden kunne tilbyde at lave service, reklamationer, og andre ydelser på Fendt campingvogne. Vi håber hermed at kunne tilbyde Fendt kunder, en kvalificeret service og viden om produktet.” Slutter Ib Langkjær.

Fendt Saphir

De danske Fendt forhandlere holder Åbent Hus d 26-28 oktober, hvor man har mulighed for at se Fendts 2013 modeller med egne øjne. Og hvem ved, måske endda lade sig friste at det gode tilbud.

Links:
Relevante Link(s) : Fendt

Prøv også at læse disse indlæg