Annonce (læs mere efter annoncen)

Prisma – det ultimative fastliggertelt

af Bjarne Søby
isabella presse 300114 prisma

Årets helt store nyhed, Prisma fra Isabella. Med 4 meter i dybden, stor styrke og mange indretningsmuligheder er det et oplagt fastliggertelt.

Med Prisma fortelt får du det bedste fra en Penta og et Forum. Ved tilkøb, kan Prismas fronter flyttes frem og tilbage, man kan derved lave, en overdækket terrasse foran campingvognen, samtidig med du stadig har et fint opholdsrum. Med et par ekstra fronter, kan du skabe en udestue/ekstra stue. Ved køb af en Prisma, kan man vælge i mellem to forskellige gardinmønstre, det utrolig flotte Urban Sand, som er i brune, grå og hvide farver, eller det ligeså utrolig flotte lyse Forrest i hvid jaquard mønster.

Flotte farver og nem vedligeholdelse.

Prisma laves i brune, grå og hvide nuancer, som giver et varmt udtryk. Materialet er ekstra stærkt acryl, Isacryl Deluxe, som både er åndbart og vedligeholdelsesvenlig. Nemt at holde rent og det brede udhæng sikrer at snavs fra taget ikke render ned af siderne på teltet. Der er samtidig mange muligheder for ventilation, da Prisma har myggenet/ventilation i begge gavle, nedfældbar front-, gavl- og hjørnepaneler. De store vinduer og lysbånd i taget, gør at en Prisma er dejlig lys og venlig, og indbydende at tilbringe mange timer i – både sommer og vinter.

Annonce (læs mere efter annoncen)

Se også: Camping-TV: Verdenspremiere på Isabella Prisma

Isabella Prisma  fortelt leveres med det ekstra stærke Zinox MegaFrame stel, som har kraftige stålrør, svejsede hjørner, samt dobbelt skruelås på stængerne. Zinox MegaFrame modstår kraftige storme, store regnmængder, og sne.

Prisma, kan let opgraderes til vinterbrug, da der kan tilkøbes ekstra vintersikring, som består af ekstra overliggere og støttestænger.

Vejledende udsalgspris starter fra 25.250,- kr.

Du kan læse mere om Isabella Prisma og Isabellas andre fortelte på ved at klikke her

Annonce (læs mere efter annoncen)

Drømmer du om din egen autocamper?

Drømmer du om det frie liv på landevejen i din egen autocamper kan det godt lade sig gøre inden sommer. DanCamper i Horsens har et stort udvalg af nye og brugte autocampere.

Læs mere her >>>


Prøv også at læse disse indlæg