Rejsefortelt med indbygget solgård

af Ann Karina
presse isabella 0509 rejsefortelt1

Nu kan man få en forteltopstilling med indbygget solgård fra Europas største specialfabrik for fortelte, Isabella i Vejle. Denne løsning er specielt kreeret med henblik på de mange rejselystne campister, fordi den betyder lavere vægt og lettere opstilling.

 

Nyskabelsen består i at kombinere forteltet Capri Lux som deltelt, med et nyt specialkonstrueret fire-fløjet læsejl, Armour, der opsættes i en halvcirkel ud for den ende af campigvognen, som ikke er dækket af delforteltet. Derved opstår en dejlig lille oase i form af en lukket solgaard.

Vil man have mulighed for lidt skygge på særligt solfyldte dage, så kan man montere solmarkisen Shadow på den frie del af campingvognen.

Denne nyskabelse vil helt sikkert appellere til mange rejsecampister, fordi vægten af det lette Capri Lux fortelt og læsejlet er meget lav, og fordi det er let både at sætte op og tage ned. Det skal i øvrigt nævnes, at læsejlet Armour måler 4,6 meter i længden og 1,2 meter i højden. Stængerne er af det lette Carbon X glasfibermateriale, og der medfølger løse jordspyd med plader, som sikrer at læsejlet står meget stabilt.

Capri Lux forteltet er lavet i lettere materialer end de mere traditionelle standfortelte, og det er også forsynet med lidt færre finesser. Men materialer og forarbejdning er fortsat i den høje Isabella-standard.

Desuden er åbningsmulighederne mange. Front og gavle kan rulles halvt ned eller helt af. I sidstnævnte situation fremstår Capri Lux som et effektivt solsejl. Det fås i tre farvekombinationer. Blå, rustrød/bourdeux og grøn.

I øvrigt kan alle Isabella heltelte anvendes som deltelte ved en ganske lille operation. Den består i, at forteltets vulst – den der trækkes ind gennem campingvognens teltskinne – får et lille klip på det sted, som svarer til vognhøjden. Forteltets gavlstykke holdes tæt ind til campingvognens side ved hjælp af en støttestang, en skumgummipude og to klikprofiler. De nævnte ting er ekstraudstyr. Det skal nævnes, at denne løsning ikke kræver nogen form for montering af beslag på campingvognen.


Det kræver blot et enkelt klip i forteltets vulst, samt lidt ekstraudstyr at omdanne et heltelt til et deltelt. Salgschef Tommy Boysen viser her, hvordan delteltet slutter tæt ind til campingvognen uden brug af skinne på vognen.

Links:
Hjemmeside: Isabella

Pressemeddelelse / Foto: Isabella

Prøv også at læse disse indlæg