På tur i en autocamper – så’n lidt uden for sæsonen – Del 5 – Hvidbjerg

af Bjarne Søby

Vi er på tur i en Carado autocamper. Det er november måned, og de fleste campingpladser er nu lukket. Men det betyder ikke så meget, når man rejser i en autocamper. . Vi startede vores tur i Kalvehave på Sjælland. Derfra kørte vi til Fyn, og derefter til Skagen. Nu er vi kommet til Hvidbjerg.

Videoen er lavet som et betalt partnerskab med Autocamp, der nok er Danmarks største og mest erfarne forhandler af Carado autocampere.

Hvidbjerg er et helt specielt sted for os. Vi elsker naturen der, og der er meget at se på. Og så er det første gang at Hvidbjerg Strand Camping holder vinteråbent. 

Vi er på tur i en Carado T338 Clever Edition Autocamp All-In. Det er en lang model beskrivelse, så lad os starte med en forklaring.

Først og fremmest er der navnet Carado. Det er et tysk mærke skabt af Hymer gruppen. Hymer repræsenterer nogle af den fineste teknik og højeste kvalitet, når det gæler autocampere. Carado er ikke i samme klasse som Hymer, men Hymers knowhow smitter af på Carado.

Selvom om Carado er en såkaldt ’einsteiger-model’ – på dansk: begynder-model – så ser man tydeligt Hymers kvalitet i bl.a. møbel- og samle kvalitet. Man får kort og godt pænt meget autocamper for sine penge, når man køber Carado.

Clever Edition er Carados egen betegnelse for en udstyrsmodel med meget fabriksmonteret ekstraudstyr. Og Autocamp All-In er Autocamps egen betegnelse for en yderligere udstyret model. De har simpelthen smidt alt det udstyr ind i vognen, som de fleste alligevel ville tilkøbe. Så det lange navn betyder, at her er der en prisbillig autocamper i pæn kvalitet med en masse udstyr.

Vi synes da heller ikke, at vi mangler noget på denne tur. Det er uden for sæsonen, og da de fleste campingpladser er lukket for vinteren, så må vi i nogen grad benytte de dedikerede autocamperpladser på denne tur.

Det har vi ikke prøvet før, så det glæder vi os til. Vi skal være på tur med denne Carado autocamper i ca. en uge, og vi laver daglige videoreportager fra turen. Vores tredie reportage fra turen kan du se her

Klik her for at se første afsnit, klik her for at se det andet afsnit, klik her for at se det tredie afsnit, og klik her for at se det fjerde afsnit

Du kan se mere om priser og udstyr på Carado Autocampere her: Autocamp

Annonce (læs mere efter annoncen)

DancamperDrømmer du om din egen autocamper?

Drømmer du om det frie liv på landevejen i din egen autocamper kan det godt lade sig gøre inden sommer. DanCamper i Horsens har et stort udvalg af nye og brugte autocampere.

Læs mere her >>>


0 kommentar
0

Prøv også at læse disse indlæg

Skriv en kommentar