Royal og Gala – store nyheder fra dwt telte

af Ann Karina
dwt royal300 1

Igen i år præsenterer den tyske telt producent et par spændende nyheder for de danske campister. Royal 300 og Gala er navnet på de to største nyheder, og de kan opleves i Danmark for første gang på Camping 09 i Bella, og vil selvfølgelig også være at finde i Herning på 09 udgaven af Ferie for Alle.

 
 

Allerede ved første øjekast begejstre Royal 300 med sit attraktive ydre og sine lyse farver. De runde former i taget og vinduerne, giver teltet et meget let udtryk. Royal 300 er som navnet angiver et 3 meter telt, udført i et let polyester materiale som er coated udvendigt, hvilket er med til at gøre teltet nemt at holde, samt absorberende for solens UV stråler.

Teltet leveres som standard med 25 x 1 mm stålstænger. Royal 300 har mange gode detaljer, bla. To store ventilationsåbninger under de store klare frontvinduer, disse åbninger er med til at sikre et godt indeklima i telte ved høje temperaturer. Ved dårligt vejr kan de lynes til, eller afdækningen kan spændes ud over åbningen.

dwt Royal 300
Design i Iglo optik – Gala giver plads og vækker opsigt

Teltet henvender sig både til fastlæggere, eller rejsecampister som vil have god plads på rejsen. Royal 300 fås i 6 forskellige størrelser, og prisen starter ved ca. 11000,- kr.

Gala er navnet på den anden store nyhed fra dwt. Teltet er super let rejsetelt og en videreudvikling af dwt´s store succes Lounge.

dwt Gala
300 er en kombination af et smukt ydre, og høj kvalitet

Der er tale om et fortelt med iglo optik, i let polyester rip stop materiale og med 11 mm longlife fiberstænger. Valg af materiale gør at man kan holde telte på en vægt omkring 12 kilo, hvilket uden tvivl vil falde i mange rejse campisters smag.

dwt Gala
Alle 4 vinduer kan lynes helt af eller rulles til siden så Gala virker som solsejl

Teltet har mange anvendelses muligheder da alle 4 vinduer kan rulles helt af eller til siden. Målene på Gala er 350 x 200 hvilket giver rigeligt mad plads i teltet, og det tager kun små 10 minutter at stille op.

Gala vil med sine friske farver og sine smarte form uden tvivl blive et hit hos de danske campister, og der er allerede nu stor efterspørgelse på produktet. Prisen på Gala er ca. 2700,- Kr.

Links:
Hjemmeside: dwt Telte

Prøv også at læse disse indlæg