Så er vores spontane liv som fastliggere slut

af Bjarne Søby
nedpakning-frigaard-2021-02

Denne vinter har vi været fastliggere på Frigård Camping. Men det er nu slut. Alt er pakket ned, forteltet er afleveret og vores campingvogn står igen i indkørslen.

Vi blev nærmest fastliggere pga. dovenskab. I efteråret skulle vi filme det nye Penta Etna for Isabella, og da vi var færdige orkede vi ikke rigtigt at tage forteltet ned igen. Vi havde ingen rejseplaner pga. Covid-19 restriktioner, så hvorfor ikke bare blive på campingpladsen hele vinteren? 

En hurtig opringning til Isabella om vi kunne låne forteltet hele vinteren. Det var ikke et problem, og så var vi pludselig fastliggere igen. 

Man går da ikke ned på udstyr

Det var ligesom at udstyret begyndte at ekspandere. Vi havde allerede et anneks på Penta-forteltet. Men forteltet skulle jo også vintersikres, så der kom en hel del flere stænger til. Der kom også et termoloft op, så vi ikke blev generet af kondens. Og en dørmarkise.

Annonce (læs mere efter annoncen)
nedpakning-frigaard-2021-03
Dørmarkisen var hurtig at få ned. Og den har vi haft stor glæde af.

Så sneg der sig lidt flere møbler ind, lidt mere køkkengrej, en airfryer og en ekstra varmeovn blev det også til.

Der kom et redskabstelt op. Der havde vi cykler og grill stående. De kunne lige være ved siden af det store udekøkken.

Min pointe er, at der løbende kom mere og mere udstyr ned til campingvognen, uden vi tog noget med hjem igen. Så da tiden nærmede sig, begyndte vi at tænke over hvordan hulen vi skulle få alt det udstyr med hjem igen. 

nedpakning-frigaard-2021-06
Der er mange græskanter at gøre rene. Men det var nu ikke så slemt. Vi har nemlig haft Isabella Groundcover under forteltet. Det holder det rent.

Vi har en stor bil, så hvis vi nu lod Sissel passe hjemme den weekend, hvor vi skulle pakke ned, så kunne vi nok godt have det hele på en gang. Det var lidt trangt i bilen, men det gik.

Jo – der findes dårligt vejr!

Dem der siger, der ikke findes dårligt vejr – kun dårlig påklædning, har ikke prøvet at pakke en fastliggerplads ned i regnvejr. Så er det sagt!

nedpakning-frigaard-2021-01
Kaos….

Vi havde bygevejr, da vi pakkede ned. Så alt var mere eller mindre vådt, og vi havde en udfordring med ikke at få alt smurt ind i snavs, mudder og vådt græs. Det lykkedes os at holde fortelt og udstyr nogenlunde rent, men tørt var det ikke. 

Vores lånte Isabella Penta Etna skulle tilbage til Isabella i Vejle. De har heldigvis faciliteter og plads til at tørre et fortelt, så det blev lagt let sammen, så det hurtigt kunne komme til tørring.

nedpakning-frigaard-2021-04
Bare jeg ikke havde bundet så gode knuder, da jeg hængte thermoloftet op.

Så nu er alt det lånte udstyr afleveret igen, campingvognen holder i indkørslen og venter på den årlige forårsklargøring. Og så er vi klar til en masse camping og oplevelser i foråret, sommeren og efteråret. 

nedpakning-frigaard-2021-07
Så er vi færdig. Nu skal der bare ryddes op, og så er vi klar til at køre
Annonce (læs mere efter annoncen)

Få sæsonplads på en af Danmarks bedste campingpladser

Hasmark Strand Camping er en af Danmarks bedste campingpladser. Du har allerede nu mulighed for at booke næste års sæsonplads. De er flere kategorier at vælge imellem.

Læs mere her >>>


0 kommentar
0

Prøv også at læse disse indlæg

Skriv en kommentar