Isabella Mega Space opbevaringstelt

af Bjarne Søby
Isabella Mega Space opbevaringstelt

Opbevaringstelt Isabella Mega Space lever virkelig op til sit navn. Det er mega stort, det er mega stærkt, og det er i mega god kvalitet. Og så er vi mega imponeret over hvor meget plads, der er i teltet.

Denne artikel og video er lavet som et betalt partnerskab med Isabella.

Isabella Mega Space opbevaringstelt er stort. Det måler 220 cm. i længden, 180 cm. i bredden og 220 cm. i højden i teltets midte. Ude ved siden er højden 170 cm.

Det giver selvsagt en masse plads. Du kan f.eks. have en opbevaringsreol i den ene side af teltet, møbler i langs den anden side og cykler i midten. Eller som os… vi har et stort udekøkken i den en side af opbevaringsteltet, en grill og stadig plads til vores to cykler.

Som navnet antyder er Mega Space designet med Isabellas stærke Mega Frame stel. Det gør det bundsolidt, og sammen med den kraftige PVC-teltdug, gør det teltet meget velegnet til at stå ude hele året.

For at skabe et behageligt indeklima og sikre at dine ting ikke bliver fugtige eller jordslåede, er Isabella Mega Space udstyret med permanent ventilation på bagsiden af teltet.

Det skal også nævnes at Mega Space opbevaringstelt er holdt i farver, der matcher Isabellas forteltet – som f.eks. til den Isabella Penta Etna, som vi bruger denne vinter.

Opbevaringsteltet vejer 27,8 kg. og den vejl. udsalgspris er kr. 5.249,00.

Få flere oplysninger her: Isabella

Annonce (læs mere efter annoncen)

Få sæsonplads på en af Danmarks bedste campingpladser

Hasmark Strand Camping er en af Danmarks bedste campingpladser. Du har allerede nu mulighed for at booke næste års sæsonplads. De er flere kategorier at vælge imellem.

Læs mere her >>>


0 kommentar
0

Prøv også at læse disse indlæg

Skriv en kommentar