Vi er altid hjemme – også på camping

af Bjarne Søby
Holbæk CaravanCenter har udbedret allel fejl og mangler på vores campingvogn, uden at vi har været nødt tilat udskyde eller aflyse planlagte rejser

Når vi er på rejse i vores campingvogn, føler vi os altid hjemme på camping uanset hvor vi er. Og det er der en helt specielt grund til.

På vores seneste tur med vores campingvogn i Sønderjylland, sad vi en aften og talte om, at det sådan set lige nu var lige meget om vi var i i Jylland eller i det sydlige Italien. For når vi sidder i campingvognen om aftenen med nedrullede gardiner, er vi i velkendte og vante omgivelser og er nærmest hjemme på camping. Det er en af de ting, vi elsker ved camping.

altid-hjemme-02
Når vi er ude under markisen eller i forteltet, føler vi stadig vi er på rejse.

Modsat et f.eks. et hotelværelse, er det vores egne ting, der omgiver os. Det er vores egen the, vores egne krus, vores egen seng og sengetøj, vores eget køkkengrej osv. Vi kender til standarden af rengøring og ingen har sovet i vores seng før os.

altid-hjemme-01
Det er nu dejligt at have ens egne ting omkring en, og være i vante omgivelse, når man skal slappe af en dag fyldt med oplevelser

Men det er nu lidt underligt. Når vi har været ude og filme og fotografere en hel dag, og har fået en masse oplevelser, ender vi typisk under markisen eller i forteltet. Der er vi stadig på tur, og ser ud på fremmede omgivelser. Men når vi trækker ind i campingvognen og ruller gardinerne ned, er det som at komme hjem.

Det er her vi bearbejder vores oplevelser, finder ro og lader op til næste dag. 

Disney-Pixar lavede en animationsfilm i 2009 med navnet ’Up’. Har du ikke set den, så gør det. Den er meget varm og tankevækkende. I filmen er der et dejligt citat – nemlig: ’Nogle gange skal man rejse ud for at komme hjem’.

For os, er det bare så rammende. For det er sådan, vi har det. Vi elsker at rejse og opleve. Og så er det sådan set lige meget om vi tager til Sicilien, Nordkap eller Rold Skov. Der er noget at oplever og se alle steder, men uanset hvor vi er, så er vi også altid hjemme.

Det er ikke fordi, vi ikke kan lide at være væk hjemmefra. For det kan vi. Men det er nu dejligt at have ens egne ting omkring en, og være i vante omgivelse, når man skal slappe af en dag fyldt med oplevelser.

Prøv også at læse disse indlæg

2 kommentarer

Pia Nielsen 20. marts 2021 - 10:02

Hej 😊. Dejlige historier I deler. Jeg har lige, i går, købt den dejligste lille campingvogn. Og vil være fastligger i Tørring. Og netop det I beskriver her, kommer også til at gøre sig gældende for mig. Det skal være mit hjem. Et sommerhjem og et vinterhjem. Jeg er super glad for min lejlighed. Men der er ikke nogen altan og haven ligger i skygge bag huset. Så jeg fandt en plads tæt på arbejdet, så jeg kan køre derud, når jeg får fri. Så vil jeg lave alt det jeg har drømt om i mange år. Hold op hvor bliver det godt 💐🎵😁

Marianne Christensen 23. marts 2021 - 7:04

Vi ligger fast ca 1/2 time hjemme fra. Føler os også hjemme i vores vogn. Det er vores andet hjem. Vi har tre små cavalier og når jeg pakker tasken med mad og brød så starter koncerten så ved de vi skal afsted og de er såååå glade for at være der

Du kan ikke kommenterer