Samtalelæsejl med net facade fra Isabella

af Bjarne / Pressemeddelelse
Active Image
Normalt er læsejl noget som sættes op for at lukke vind og nysgerrige blikke ude. Men interessen for blot at have en markering af campingvognens forplads og et læsejl til at tage af for den værste vind har fået den danske forteltfabrik Isabella til at udvikle et helt nyt læsejlskoncept.

Det nye læsejl har fået betegnelsen Crystal og betegnes af fabrikkens udviklingsafdeling som et samtalelæsejl på grund af sin lave højde, der giver god mulighed for kontakt med både naboer og forbipasserende. Crystal er 120 cm højt mod den normale læsejlshøjde på 130-140 cm.

Ud over højden udmærker Crystal sig ved at have indbygget netvævning i hele længden. Derved slippes en smule luft igennem og modvirker den vindturbulens, som normalt kan forekomme på indersiden af tætte læsejl.

Image
Isabellas Crystal læsejl er en anden måde at skærme af på. Her kombineret med et Shadow solsejl.

Designmæssigt adskiller Crystal sig en del fra andre læsejl med det indbyggede net i den mørkeblå teltdug med hvide staferinger. Længden er 460 cm, som er fordelt på fire lige store fløje.

Men Crystal kan andet end at se godt ud. Det står også meget sikkert med de meget lette men stærke carbonX kulfiberforstærkede glasfiberstænger, som placeres i et meget stabilt fodsystem med separate jordspyd og stålplader. Desuden kan den ene ende fastgøres til campingvognen med et lille Isabella vulstbeslag, som er ekstraudstyr. Det øger stabiliteten, og man slipper for barduner inde ved campingvognen.

Crystal læsejlet kan også kombineres med fabrikkens Shadow solsejl, således at man både får ly for vind og sol. Det er en nem og hurtig løsning for de campister, som opholder sig kort tid hvert sted, og derfor gerne vil slippe for at stille et fortelt op og tage det ned næste morgen. Det er også meget velegnet til autocamperfolket, som rejser meget rundt. Her vil det være et godt supplement til de store markiser.

Chrystal læsejl koster med barduner og fodsystem 1685 kr.

Læse mere hos Isabella

 

Prøv også at læse disse indlæg