Kabe Estate er Kabes nye ”begynder” model

af Ann Karina
Kabe Estate er designet til bl.a. børnefamilierne

Efter ti år med den populære Classic serie, er Kabe klar til at tage det næste skridt. Modelår 2022 præsenterer efterfølgeren: Kabe Estate. En campingvogn der henvender sig til rejselystne og aktive campister.

I modelår 2022 er der lagt særlig vægt på børnefamilier og aktive campister, og Kabe præsenterer en helt ny campingvognsserie.

Redesignet Kabe

Den nye KABE Estate er en redesignet efterfølger til Kabes populære Classic-serie, som har været på campingvognsmarkedet i 10 år. Mange nye campister og børnefamilier har fundet deres favorit i den prisbillige modelserie, som er kendetegnet ved behagelige og praktisk indrettede børneværelsesvogne med to eller tre køjesenge.

Kabe Estate - Kabes nye bud på en begyndervogn
Kabe Estate – Kabes nye bud på en begyndervogn i høj kvalitet

Den har et helt redesignet look både indvendigt og udvendigt, som vi tror vil appellere til det stigende antal yngre Kabe-kunder. Ud overbørneværelsesvogne i forskellige forklarer Steen Rasmussen fra den danske importør Intercamp A/S.

Kabe Estate er et Svensk kvalitetsprodukt

Fremstillingen af Estate-vogne har klart fokus på ‘Made in Sweden’, hvilket betyder, at endnu mere af produktionen finder sted på Kabes eget produktionsanlæg i Tenhult. Kabes udviklingschef Tina Andersson har været involveret i udviklingsarbejdet fra starten. Hun taler om processen, der startede som et designprojekt. Da serien af campingvogne henvender sig til en yngre målgruppe, ønskede KABE at opdatere interiøret og skabe et formsprog, der tydeligt viser, hvad produktet står for.

Kabe Estate har flot moderne design
Kabe Estate har flot moderne design

Den nye Kabe Estate bringer alle de grundlæggende værdier med sig fra Classic. Det er stadig en campingvognsserie til dem, der ønsker en prisvenlig vogn af høj kvalitet, der kan bruges hele året rundt, med alt det udstyr, der er nødvendigt for et virkelig behageligt campingvognsliv. Samtidig er Kabe Estate noget helt nyt og unikt, afslører Tina.

Stilrene Kabe Estate

Udvendigt er Kabe Estate moderne med glatte sider, sorte vinduesrammer og kontrastrige rød/sorte dekorationer i 3D-look. Sammenlignet med den tidligere Classicversion er det også nyt, at campingvognen er bygget på et Knott-chassis med selvjusterende bremser.

Indretningen er kendetegnet ved et enkelt og stilrent formsprog. Inspirationen kommer fra de funktionelle køkkener fra 50’erne med skrånende skydedøre. Formgivningen er gennemgående i hele vognen, med lige skabe i køkkenområdet, der passer til overskabene i sidde- og soveværelsesmiljøerne, siger Tina Andersson.

Overskabenes matte, hvide folie med kantlister i træ skaber en stilsikker kontrast til underskabenes nye mørke træfolie. Effekten forstærkes af matterede oplyste områder i vognens hjørner og vertikalt oplyste sektioner som rumopdeler mellem køkken og siddegruppe. Linjen mod loftet forstærkes af en indirekte stemningsbelysning.

Kabe Estate er en meget moderne campingvogn med mange spændende indretningsdetaljer, såsom læselamper med USB-port, matsorte håndtag, sorte beslag og knager samt sort vandhane i køkkenet.

Kabe Estate er spækket med ekstra udstyr

Ligesom i Kabes øvrige campingvognsserier, har Estate-vognene alle de indbyggede fordele såsom komfort, sikkerhed og trygge helårsegenskaber. Desuden påpeger Steen Rasmussen, at meget af det, der er ekstraudstyr hos andre producenter, faktisk indgår som standard i Kabe Estate. Her kan f.eks. nævnes vandbåren gulvvarme med ALDE Compact-fyr, tonede vinduer med myggenet og mørklægningsgardiner, brandalarmer, lækageindikator, tv-antenne, stereo, indbyggede højttalere, router, USBporte, selv ved køjesengene, masser af LED belysning, 80 Ah batteri, udluftningsluge og en skiboks med udvendig, lås bar luge. Og rigtigt meget mere!

Kabe Estate er designet til bl.a. børnefamilierne
Kabe Estate er designet til bl.a. børnefamilierne

Estate kan vælges med to forskellige hyndebetræk. Begge har et pænt og moderne design. Der er den nye og friske Appleton i grønt og det flotte Belleville i sort.

Den fås i flere i størrelserne 470, 520, 560, 600, 660 og 780 i ti forskellige modeller og fjorten forskellige planløsninger. Der er en campingvogn til alle, der har opdaget friheden og trygheden ved det mobile fritidsliv, og som ønsker en campingvogn i moderne design med høj kvalitet, sikkerhed og trygge helårs-egenskab til en meget konkurrencedygtig pris

Prøv også at læse disse indlæg