Smarte og funktionelle lamper både til camping og terrassen

af Bjarne Søby

FMT er kommet med to nye lamper, der kan bruges både på camping, i sommerhuset og på terrassen. Fælles for dem begge er, at de på hver sin måde skaber hygge og har flere smarte funktioner.

 

Det er Camping Agenten, der står bag udviklingen af FMT produkterne, og deres erfaring med camping og campingudstyr kommer til udtryk i alle FMT produkterne.

Nibe

Nibe er navnet på FMTs nye bordlampe, der udover at være smart og tidløs også har nogle ret smarte funktioner som lysets farve og styrke.

Nibe lampen er ingen undtagelse. Den vejer lige under 1 kg. inkl. batteri, og den kan anbringes på plane flader som f.eks. et bord eller et skab.

ffa 2019 camping agenten lamper 02

 

Nibe-lampen er en tidløs og elegant bordlampe med forskellige lysfunktioner. Den er fremstillet i bambus og plastik, og den kan skifte mellem varmt og koldt lys. Lampen har både touch funktion hvor man tænder og slukker ved at røre ved lampen og knap i bunden af lampen.

Lampen er genopladelig via medfølgende USB-kabel. Det tager ca. 3 timer at lade lampen op, og med et fuldt opladet batteri, kan Nibe-lampen lyse i ca. 6 timer.

Den vejl. udsalgspris for Nibe-lampen er kr. 499,-

Thy

Det ligner en fakkel med rigtige flammer, men er en genopladelig LED-lampe. Den kan anbringes stort set overalt, og skaber hygge uden risiko for brandfare.

Den vejer kun ca. 0,5 kg. inkl. batteri, og den kan anbringes sikkert lige der, hvor man har mest glæde af den.

ffa 2019 camping agenten lamper 01

 

Der medfølger fod til anbringelse på et bord, høj fod til anbringelse på gulvet, jordspyd til anbringelse i bede eller i græs og et vægbeslag.

Den er vandtæt, så lampen kan bruges både ude og inde. Vi har f.eks. sat et par stykker op på vores terrasse derhjemme, og skaber virkelig hygge. VI har også taget et par lamper med i campingvognen, og de skaber hygge både inde i vognen og ude i forteltet.

Lyset fra LED lampen er varmt og bevæger sig. Det ligner faktisk levende ild, og giver den samme fornemmelse som en rigtig fakkel gør. Men da Thy-lampen ikke bliver varm, er der ingen brandfare, som ved en rigtig fakkel. Det gør den meget egnet til camping. Den er sikker, og kan transporteres uden risiko for afsmitning af aske eller sod.

Det genopladelige batteri lades op med en USB-lader (medfølger ikke), men ens USB-lader til telefonen kan sagtens anvendes. Der medfølger dog ladekabel. Det tager ca. 4 timer at lade lampen helt op, og det kan være tændt i op til 24 timer på en opladning.

Både Nibe og Thy lamperne kan købes hos de fleste campingforhandlere, og nærmeste forhandler kan oplyses af Camping Agenten

Prøv også at læse disse indlæg