Søstre som kræmmere i en Camp-let

af Bjarne Søby
camp let presse 020614 01

De unge er vilde med teltfarverne som de var for 25 år siden, det er retro. Og datidens Camp-let er ikke til at slide op. Derfor laver Camp-let en Ud-med-de-gamle-kampagne, hvor de køber de gamle vogne ud af markedet.

Bomuldsteltet holdt til det værste skybrud, glasfiberskallerne er som nye og galvaniseringen fejler intet. ”Nu kan sommeren bare komme an” lyder det fra 3 jyske søstre, som suser rundt på markedspladser i det Midt- og Vestjyske. Hvor de fra i år har base i en gammel Camp-let.

De 3 søstre Maria på 30, Rebecca på 28 og lillesøster Louise Kathrine på 24, og som alle bærer efternavnet Bredvig Jakobsen bor i Bording. De 3 søstre har tidligere solgt alskens lopper på diverse bagagerumsmarkeder, men i år skulle de være rigtige kræmmere med egen markedsbod. Og deres debut med den nyindkøbte Camp-let på Dalager Marked i Borris gik også rigtig godt, de 3 piger fik en flot omsætning.

Og som Rebeca fortæller – Det er da bare rigtig sjovt, dette her. De fleste effekter kommer ude fra vores forældre, der har en stor nedlagt ejendom og som har samlet og samlet alt mulig i mange år. Nu er vi så begyndt at rydde op på lofter og rundt omkring, og peger hen imod samlingen af gamle keramikting, glas, amagerhylder og en hel serie brugskunstting i beton, som hun selv fremstiller.

Når de 3 søstre skal være på pladsen døgnet rundt og i flere dage, for at holde øje med at ingen render med deres lopper er det ikke længere nok med den bil og en trailer

– Vi tænkte først på at få en campingvogn, men det koster en formue i forsikring. Camp-let er derimod noget billigere, og der er ingen vægtafgift, fordi den går som en trailer på under 500 kilo. Vores GLX er fra 1989, og vi gav 2500 kroner for den. Prøv lige at se den bruge farve på teltet. Det er vildt retro. Lidt ligesom de der veste, som min mor selv har hæklet engang, og som vi fandt oppe på loftet, siger Rebecca.

Natten op til Dalager Marked startede, valgte vejrguderne at komme med noget af et skybrud. Vandet væltede ned i så store masser, så der kom en kæmpe bule ovenpå teltdugen. Men ikke en dråbe kom ind til søstrene, som også fandt ud af hvor mange gamle møbler der kan stables ovenpå og hvor mange lopper der egentlig kan være i vognen.

Camp-let GLX som pigerne havde købt er 3. generation, hvor man på fabrikken i dag producerer 5. generation. Nutidens Camp-let er på mange områder udviklet igennem årene med mange nye detaljer, men grundprincippet er den samme. I gennem tiden har Camp-let af sine trofaste kunder fået masser af positiv feedback, og det er med til at give gode produkter.

– Der kører mange ældre Camp-let’er rundt. Vi må være for grundige, for der er ikke slækket på kvaliteten nogensinde. Så hvad gør man, når man lever af at sælge nye vogne? Vi lavet en ud-med-de-gamle-kampagne, hvor Camp-let ejere får 10.000 kr. for den gamle vogn, når de køber en ny. Også når Rebecca og søstrene kommer med deres gamle GLX fra 1989, smiler direktør Hans Jørn Nissen, Camp-let A/S.

Læs meget mere om Camp-let på www.camp-let.dk

 

Prøv også at læse disse indlæg