Sprite Cruzer SR 495: Årets Campingvogn 2012

af Ann Karina
Sprite Cruzer Årets Campingvogn 2012

B.T. har kåret Sprite Cruzer SR 495 til Årets Campingvogn i Danmark 2012. Resultatet blev offentliggjort på årets store feriemesse ”Ferie for Alle 2012”.

Sprite Cruzer vand overbevisende titlen som Årets Campingvogn 2012

Som tidligere er det en stor jury bestående af B.T.s campinginteresserede læsere, der er dommerne. En ekspertgruppe udvælger kandidaterne til den eftertragtede titel. Bedømmelsen foregår i to tempi. Først stemmer juryen om de fem vogne, der skal i finalen. Derefter gennemgår de endnu engang kandidaterne før de afgiver deres afgørende point.

Sprite Cruzer Årets Campingvogn 2012

Sprite Cruzer er en moderne klassiker spækket med udstyr

Sprite er gået helt sine egne veje, når vi taler om design og udstyr. Det var noget juryen kunne lide, og gav derfor hele 27 førstepladser, hvilket er det største antal førstepladser til en enkelt vogn i de seks år B.T. har kåret årets bedste vogn.

Sprite Cruzer Årets Campingvogn 2012

Sprite Cruzeren har en karakteristisk bagende

Sprite Cruzer har en smuk og karakteristisk front og bagende. Med det innovative eksteriør og et moderne interiør har Sprite sat nye normer for, hvordan campingvogne skal se ud. Designerne har, ved hjælp af den nyeste 3D-teknik, designet en campingvogn med en smuk kombination af komfort, og stilfyldt design. De robuste men alligevel slanke linje med panorama tagvinduet giver campingvognen et moderne og tidløst design. Den flotte ”Sky-Roof” tagluge, som er monteret lige over de store frontvinduer, lader solen strømme ind. Masser af lys og god plads er opskriften på den eksklusive fornemmelse af velvære i denne vogn.

Den rummelige og komfortable opholdsstue har alle bekvemmeligheder, herunder et antal muligheder for bl.a. at oplade telefonen, iPod eller tilslutning af TV. Den typiske engelske kommode mellem enkeltsengene fungerer som frokostbord, hvilket gør at det er let at komme ind i sofaerne i det daglige. Kommer der gæster, kan det medfølgende større bord let opstilles.

Køkkenet har et rigtigt komfur med en kombination af 3 gasblus og en el-plade udover bageovn med grill, en mikrobølgeovn, et stort 107 liter køleskab med betjeningspanel på fronten, og en granitfarvet vask. Det lave møbel over for køkkenet har plads til et fladskærms TV.

Sprite Cruzer Årets Campingvogn 2012

Siddegruppen har meget høj siddekomfort. Siddegruppen er fuld af kombinationsmuligheder med mulighed for opredninger.

LED belysningen garanterer en behagelig atmosfære og bruger mindre energi. Det luksuriøse badeværelse i hele vognens bredde har en stor separat brusekabine, masser af opbevaringsplads og en smuk håndvask med granit effekt.

”Sprite har været på det danske marked siden 1958 og er kommet stærkt igen med et innovativt design og et imponerende udstyrsniveau, og flytter grænser for, hvad der normalt opfattes som standardudstyr i andre vogne, der sælges i Danmark”, oplyser en glad Steen Reinholdt Rasmussen fra importøren i Lunderskov.

Sprite Cruzer Årets Campingvogn 2012

Teamet hos Intercamp i Lunderskov er glade for at for 4. gang være vindere af titlen Årets Campingvogn

”Det er nu 4. gang at Intercamp A/S vinder titlen som Årets Campingvogn i Danmark, siden B.T. startede denne konkurrence for 6 år siden. Noget som vi er meget beæret og stolte over”, siger Steen Reinholt Rasmussen.
Prisen på Sprite Cruzer er kr. 161.600 inkl. alt udstyr.

 

Links:
Relevante Link(s) : Sprite

Prøv også at læse disse indlæg