Video: Danmarkspremiere på Adria Super Sonic

af Ann Karina
Danmarkspremiere på Adria Super Sonic

På Ferie for Alle i Herning kunne man for første gang i Danmark træde indenfor i den luxuriøse Super Sonic – det seneste skud på stammen over luxuriøse autocampere fra Adria.

Siden verdenspremieren i Düsseldorf i august, har »Super Sonic« fremvist flotte salgstal i Europa og i Danmark. Det skal ses i lyset af, at man ikke har kunnet opleve »Super Sonic« live i Danmark endnu.

Men det har ikke holdt kunderne tilbage – der er nemlig allerede solgt adskillige »Super Sonic« hos den danske forhandler Autocamp Danmark, hvoraf de første 3 i Danmark bliver forenet med deres retmæssige familier i marts måned.

Stor succes i Danmark
– I Danmark har vi haft stor succes med den nye Super Sonic, men også med Matrix Supreme som var det andet nye “familiemedlem” i Adria-familien i 2012, fortæller Per Højgaard fra Adria Danmark.

Ens for de to modeller er, at de begge er udstyret med det anerkendte svensk-producerede ALDE centralvarme, og det er noget der står højt på danskernes ønskesedler.

»Super Sonic« hører til Adria’s serie af fuldintegrerede autocampere, der ud over »Super Sonic« også tæller “lillesøsteren” der bare hedder »Sonic«.

Selv om formen er ens på de to modeller, er der milevid forskel. »Super Sonic« er bygget i aluminium med glatte plader i flot grå, mens karosseriet på »Sonic« er i glasfiber.

»Super Sonic« er også udstyret med Alde centralvarme og vandbåren gulvvarme, mens trædekor er holdt i eksklusive og moderne nuancer.

Vi kiggede nærmere på den nye Adria Super Sonic på messen i Herning, og i denne video kan du se mere til den flotte autocamper.

Links:
Relevante Link(s) : Adria | AutoCamp Danmark

Prøv også at læse disse indlæg