Sunlight 2010: Kører på Fiat chassis

af Bjarne Søby
presse_sunlight_0610_fiat_chassis_01

Sunlight har ni motorcaravangrundrids i to forskellige påbygninger i modelår 2010 og har fået et nyt basiskøretøj: Fiat Ducato X/250, der som standard er udstyret med en 2,2 JTD motor og 100 hk.

Alle Sunlight motorcaravangrundrids er blevet gennemgået i forbindelse med chassisændringen og med den nye Sunlight A 58 er der skabt en kort, kompakt alkovebil.

Udvendigt erstatter elegante glatte plader det klassiske hammerslåede look. Et moderne, sporty udvendigt design med transfers på skørterne og et baglygtekonsol med flotte Caraluna-lygter i klart glas runder ydret perfekt af. Derudover har alle delintegrerede fået en sporty udbygning over førerhuset, som kan udstyres med vindue som tilvalg.

Den aerodynamiske alkovekontur med nye vinduer giver en utrolig indvendig højde og har desuden en god sovekomfort. På grund af stigerammechassiset sammen med nedsænket bagende får Sunlights motorcaravans en garage på op til 1,25 m inklusiv indvendig belysning alt efter grundrids. En elektrisk indgangstrappe med to trin gør det sikkert at komme ind i bilen. Desuden har Sunlights biler – selv T-modellerne – en anhængerlast på to tons med det nye chassis samt et plant gulv i hele bilen.

Der er lyst og luftigt invetar i den nye Sunlight Fiat Chassis 2010.

Med den nye Basicpakke tilbyder Sunlight ikke kun midi Heki tagluge, bruserumsbeklædning, mørklægningsgardiner til taglugerne og en garderobe men også en fem års tæthedsforsikring.

Indvendigt er designet frisket op med den lyse, moderne trædekor „Montreux pæretræ“, gulvbelægning i stavparkettlook samt bordplader i flot granitlook. Det nye smarte bomiljø „Torino“ med sine beige-grå mønstrede betræk og kiwigrønne gardiner runder det indvendige design perfekt af. Det velkendte bomiljø „Rügen“, en kombination af cremefarvet kunstlæder og mørk varm blå, forbliver en prisneutral valgmulighed. Det elegante look understreges af de nye møbellåger, der er flot integreret i skabene. Klædeskabene er som standard udstyret med belysning indvendig. I toiletrummet går møbeldekoren også igen. Efter ønske kan spildevandstanken nu også leveres isoleret.

Alt i alt er motorcaravanens standardudstyr blevet yderligere fuldendt.

Sunlight tilbyder dermed i det nye modelår alt det en smart, prisbevidst kunde har brug for til en afslappende hyggelig ferie.

Pressemeddelelse.

Links:
Relevante Link(s) : Dethleffs

Prøv også at læse disse indlæg