Super tilbud fra Knaus

af Bjarne Søby
Super tilbud fra Knaus

Går du og drømmer om ny campingvogn, så ville det måske være en god ide at smutte en tur forbi din lokale Knaus forhandler. Ikke nok med at man lige nu kan opleve en af tidens mest populære modeller, man kan nu også få den finansieret til en af markedets bedste renter.

Knaus har i samarbejde med Carta Campingfinans A/S sammensat en lille men meget attraktiv forårspakke til de danske campister. Fra den 1. marts, og frem til den 30. juni 2012, eller så længe lager haves, kan man anskaffe sige en Knaus Südwind Celebration 500 FU, som kan finansieres til variabel rente på kun 3,99 % hvilket er et godt stykke under normalen. Tilbuddet er kun gældende på Celebration modellen.

Südwind Celebration har været meget populær siden de første modeller kom til Danmark, og på de netop overstået messer i Aalborg og Herning hørte den også til blandt de mest efterspurgte. Der er tale om et klassisk 500 FU grundrids med fransk seng og rundsiddegruppe. Dog er køkkenet et specielt L køkken med brede skuffer og et smart apotekerudtræk. Vognen som leveres med glatte side i et specielt Celebration look er spækket med udstyr, og laves kun i et begrænset antal. Prisen for vognen er næsten det mest fantastiske, den kan nemlig anskaffes for kun 139.900,- danske kroner. Det er en besparelse på godt 32.000,- i forhold til listeprisen. Med andre ord, du får meget vogn for få penge, og nu også med en billig finansiering.

Så hvis man alligevel overvejer at købe en ny Knaus campingvogn, så er det nok en god ide at skynde sig ud til den nærmeste Knaus forhandler og få lagt hånd på en Celebration inden det er for sent.

Mere info om tilbuddet og vognen på www.knaus.dk eller på din forhandlers hjemmeside.

Links:
Relevante Link(s) : Knaus

Prøv også at læse disse indlæg