Tabbert udvider i Danmark

af Pressemeddelelse fra Tabbert
Tabbert har fået nyt design til sæson 2015

Efter et intenst arbejde med at engagerer nye forhandlere, kan Tabbert nu købes, og serviceres tre steder i Danmark.

Tabbert kommer til 2015 i et helt nyt design. ”Next generation” er de døbt fra fabrikken, og der er tale om en total forandring fra yderst til inderst. Tre ting går dog igen fra tidligere tiders versioner; sansen for detaljer, den høj kvalitet, og det klassiske og patenterede Tabbert tag.

Tabbert har i mange år været en fast bestanddel af sortimentet hos KG Camping i Kolding, og de seneste år har de været alene om at løfte opgaven, hvilket, siger sig selv, er en hård opgave. ”Jeg har længe haft dialogen med KG camping om at finde nogle kolleger, som kan hjælpe med at løfte opgaven, og nu er det endelig lykkedes” udtaler Kim Godballe fra Procamp i Lunderskov, der er dansk agent for Knaus Tabbert i Danmark.

I fremtiden kan man nu også se, og købe de nye Tabbert modeller hos Kais Caravan i Ejby på Fyn, samt i Nordjylland hos Jysk Caravan i Støvring. Derudover kan man naturligvis også få serviceret sin nuværende Tabbert på deres værksteder. Begge butikker er i dag også forhandlere af Knaus campingvogne.

”Med de nye forhandlere på plads, har vi gjort Danmark lidt mindre for de campister der har, eller ønsker en Tabbert, og det skal da ikke være nogen hemmelighed, at vi stadig leder efter yderligere et par forhandlere. Derved kan vi igen få Tabbert givet den udbredelse, som mærket fortjener” slutter Kim Godballe fra Procamp.

Tabbert kan nu fås, og serviceres hos:

  • KG camping i Kolding
  • Kais Caravan i Ejby
  • Jysk Caravan center i Støvring

Fremover er der tre forhandlere af Tabbert i Danmark

De første modeller skulle være lige på trapperne, og være klar til fremvisning I forbindelse med branchens “Åbent Hus” sidst I oktober.

Se mere på tabbert.dk

 

Prøv også at læse disse indlæg