Isabella FamiliePower: Gratis træning for alle

af Ann Karina
Isabella FamiliePower er træning for hele familien

Isabellafonden har indgået et nyt samarbejde med træningsguruen Henrik Leth og kan fra sommeren 2021 invitere danske familier med til gratis træning, Isabella FamiliePower, på to af Danmarks bedste campingpladser.

Det nye samarbejde hedder Isabella FamiliePower og er sat i verden for at familier på de danske campingpladser sammen kan skabe aktive ferieminder. Isabella FamiliePower løber over fem dage og er sammensat med ti motiverende events som løfter energi, sammenhold og ferieglæde. Træningen er nøje udvalgt og tilpasset, så alle kan være med og deltage i eget tempo.

Isabella FamiliePower er træning for hele familien
Isabella FamiliePower er træning for hele familien

I år foregår Isabella FamiliePower på:

Vi booster den aktive ferietrend med Isabella FamiliePower

Instruktørerne til Isabella FamiliePower er Henrik Leth og Louise Baumgarten. De er begge kendt for at levere gode træningsoplevelser for hele familien. Træningen har fokus på træningsglæde og booster humør og energi. ”Sammen med Isabellafonden og Danmarks bedste campingpladser booster vi den aktive ferietrend og sikrer ekstra grin, sjov træning, fællesskab og sundhed til børn, unge og forældre på campingferie i Danmark”, fortæller Henrik Leth.

Henrik Leth

Henrik Leth har siden 2010 medvirket til udvikling af Apollos ti sportshoteller. Her har han trænet danske og skandinaviske familier på strande, i bjerge og på Apollos aktive ferieresorts. Han har mere end 50 aktive ferier i bagagen.

Han har gennem sine 30 år med undervisning og coaching opnået en bred vifte af træningserfaringer, som nu foldes ud i Danmark i det nye aktive feriekoncept fra Henrikleth.com: Isabella FamiliePower.

Her kan du læse hele programmet

Isabellafonden

Isabellafonden blev stiftet tilbage i 1976 af fabrikant Søren Odgaard, grundlægger af Jydsk Camping Industri A/S (Isabella)

Historien om Isabella er en ægte succeshistorie med omdrejningspunkt i Vejle, hvor Søren Odgaard sidst i 1950’erne i det små satte sig for at udvikle og skabe unikke telte – og dette på et tidspunkt, hvor camping som livsform først var i sin vorden.

Søren Odgaard var overbevist om, at mange andre måtte være lige så interesserede i ferie og friluftsliv som han selv, og da camping blev en ”folkebevægelse”, var Søren Odgaard med i front og blandt initiativtagerne til campingbranchens Brancheforening.

Denne overbevisning affødte også stiftelsen af Isabellafonden, hvor et af formålene er: “på bred basis at støtte udendørs sportsaktiviteter, samt friluftslivet og specielt campinglivet i Danmark…”.

Gennem årene har Isabellafonden blandt andet bidraget til en lang række lokale sportsaktiviteter og campingpladser i hele Danmark til glæde og gavn for mange mennesker. Fonden tilgodeser primært formål i Isabellas lokalområde i Vejle/Hedensted, hvorfra også Odgaard-familien stammer. Derudover yder vi naturligvis støtte til formål over hele landet. Det afgørende for Isabellafonden er, at de støttede projekter er af høj kvalitet og skaber gode udendørs oplevelser.

Også ledelsesmæssigt var Søren Odgaard et skridt foran. I industrialiseringens tidsalder, hvor det var almindeligt at fokusere på de hårde værdier, havde Søren Odgaard set, at det var menneskene, som sad bag maskinerne, der drev værket og bar virksomheden. Derfor tilgodeses både tidligere og nuværende medarbejdere i Isabellafondens fundats inklusive deres børn.

Prøv også at læse disse indlæg