To flotte nomineringer til Årets Campingvogn 2013

af Ann Karina
Hobby 560 UL Excellent kampagne er en veludstyret campingvogn med meget udstyr

Traditionen tro kårer BT hvert år Årets Campingvogn på Ferie for Alle messen i Herning. Hvert år nominerer et panel af eksperter ca. 10 vogne. Den endelige afgørelse finder dog først sted på messen, Ferie for Alle i Herning. Her er det de ægte eksperter, nemlig en jury sammensat af ca. 40 campister, der udvælger Årets Campingvogn blandt de nominerede vogne.  

I år har Campex, importør af Hobby og Fendt campingvogne, den store ære at have hele to campingvogne nomineret. Nemlig Hobby 560 UL Excellent kampagnevogn med centralvarme og Fendt 560 SRF Opal med læderstue. To flotte, men meget forskellige campingvogne.

Meget campingvogn for pengene

Hobby 560 UL Excellent kampagne er en flot enkeltsengsvogn med stor rundsiddegruppe, super funktionelt køkken med brede skuffer og det flotte slimtower køleskab. Campingvognen har masser af opbevaringsplads og smarte løsninger. Listen af standardudstyr i vognen er lang og indeholder alt fra elektrisk gulvtemperering og stabilisator, til centralt lysstyringssystem og hyggelige læsespots. Hobby 560 UL Excellent kampagne leveres med Alde-centralvarme, så her er der tale om en campingvogn med stor komfort og funktionalitet der vil kunne bruges året rundt.

Camping for feinschmeckere

Fendt 560 SRF Opal kampagne med læderstue er fra Fendts helt nye serie Opal. Serien er opstået ved en fusionering af serierne Platin og Topas, og resultatet er blevet en luksuriøs campingvogn i særdeles høj kvalitet. Fendt 560 SRF Opal er en dobbeltsengsvogn med et stort køkken og stor siddegruppe.

Fendt 560 SRF Opal kampagne er camping for feinschmeckereFendt 560 SRF Opal kampagne er camping for feinschmeckere

Fendt 560 SRF Opal kampagne leveres med udstyr som fabriksmonteret gulvtemperering, tv-holder og ægte læder i siddegruppen. Siddegruppen er meget rummelig, da det er en såkaldt 3/4 rundsiddegruppe. Køkkenet er et stort vinkelkøkken med Slimtower køleskab og denne campingvogn leveres ligeledes med en masse lækkert standardudstyr der kendetegner Fendt. Af standardudstyr kan bl.a. nævnes kantsyede gulvtæpper, højdejusterbare nakkepuder i siddegruppen, søjlebord, centralt servicepanel, gulvtemperering og meget meget mere. I Fendt 560 SRF Opal er der virkelig kræset for detaljerne.

Campex er stolte over de to nomineringer

Ib Langkjær, Campex fortæller: ”At have to nomineringer til Årets campingvogn er en stor ære. Vi ved selvfølgelig godt at vi har nogle gode produkter, men det er et ekstra skulderklap at få sådanne to flotte nomineringer.” Ib forsætter: ” Hobby har længe været danskernes foretrukne campingvogn. Når man kigger på en Hobby og går den efter i sømmene kan man sagtens forstå hvorfor. Her får man virkelig meget for sine penge”.

”Fendt har altid stået for kvalitet og luksus og i den nominerede campingvogn er dette gennemført til mindste detalje” Fortæller Ib og afslutter ” Fendt er kvalitet og dette vises bl.a. ved at en Fendt campingvogn stort set aldrig kommer tilbage til forhandleren – med mindre det er til service eller for montering af ekstraudstyr. Fendt er unik tysk kvalitet, der er skruet ufatteligt godt sammen. Og når man så samtidig formår at lave et luksuriøst indre med mange gode og praktiske detaljer, kan man godt forstå nomineringen”. Hvis du vil have et smugkig på de nominerede vogne, er de udstillet på henholdsvis Hobbys- og Fendts stand D-3250.

Links:
Relevante Link(s) : Hobby | Fendt

Prøv også at læse disse indlæg