Ny tilbehørs-shop på Isabellas stand i Herning

af Bjarne Søby
Isabella får egen stand med tilbehør i Herning

Når Messecenter Herning den 22.-24. februar,  slår dørene op til ”Ferie for Alle”, er Isabella naturligvis stærkt repræsenteret. I år har Isabella som altid en stand fuld af spændende nyheder, men også klassikere og en masse lækkert tilbehør til din campingferie. Som noget nyt, har Isabella i år en tilbehørs-shop, hvor du kan handle alt, lige fra den mindste reservedel, til det lidt større ekstraudstyr. 

 

En af årets store nyheder fra Isabella, som i år kan ses på ”Ferie for Alle”, er Cosy Corner. En lille tilbygning, der danner læ og afskærmning foran indgangsdøren til dit fortelt, samtidig med, at du kan nyde stemningen på campingpladsen.

Som noget helt nyt, kan Isabella i år vise det helt nye stærke Mega-Frame stel til standcampisterne. Dette nye stærke stel styrker dit fortelt, så det kan bruges hele året.

Af andre spændende nyheder, som kan ses på ”Ferie for Alle”, kan nævnes den nyudviklede teleskoplås til Zinox-stålstel. Det nye låsebeslag har fået navnet T-rex efter sin kendte navnebror med de stærke tænder. Med et kraftigt bid, låser beslaget sig nådesløst fast og holder udspændingen af stængerne under alle vejrforhold.

Af nyt lækkert tilbehør viser Isabella bl.a. den sammenklappelige Multi Organizer. Multi Organizeren kan stilles på gulvet i forteltet og er en praktisk opbevaringsplads til f.eks. blade, strikketøj eller børnenes legetøj. Multi Organizeren er fremstillet i sort polyester, har 3 store rum og fylder næsten ingenting når den er klappet sammen.

Isabella glæder sig til at se en masse glade mennesker på ”Ferie for Alle” den 22.-24. februar. På åbningsdagen kl. 15.00 fejres det på stand D3210, at deres nye websites www.isabella.net og www.ventura-camping.com går online. Nedtællingen er begyndt…

Links:
Relevante Link(s) : Ventura Fortelte | Isabella | Ferie for Alle

 

 

Prøv også at læse disse indlæg