Annonce (læs mere efter annoncen)
Leading Campings

To nye jubilæumsmodeller fra Chausson’s serie af VAN autocamper

af Bjarne Søby

Road Line Limited Aniversary Line er navnet på de to nye jubilæumsmodeller fra Chausson. Det er specialudgaver med ekstra meget udstyr baseret på de to populære modeller V594 og V697

 

De to jubilæumsmodeller er lakeret i en speciel farve med navnet Desert SandDe to jubilæumsmodeller er lakeret i en speciel farve med navnet Desert Sand

Chausson V594 har en totallængde på under 6 m. og er indrettet med tværstillet dobbeltseng bagerst i autocamperen. V594 har 4 selepladser og sovepladser til 2 (måske 3) personer.

Den tværstillet dobbeltseng i V594Den tværstillet dobbeltseng i V594

Annonce (læs mere efter annoncen)

V697 er lidt større. Den har en totallængde på 6,36 meter, og er indrettet med enkeltsenge. V697 har også 4 selepladser og sovepladser til 2 til 3 personer.

V697 har enkeltsenge, og der er plads til at bevæge sig rundt mellem sengene. Det gør det let at komme ind og ud af sengenV697 har enkeltsenge, og der er plads til at bevæge sig rundt mellem sengene. Det gør det let at komme ind og ud af sengen

Her er sengen i V697 redt op til en stor dobbeltsdengHer er sengen i V697 redt op til en stor dobbeltsdeng

Der er dobbeltbund under sengene, hvor der f.eks. er plads til campingmøbler e.l.Der er dobbeltbund under sengene, hvor der f.eks. er plads til campingmøbler e.l.

Begge modeller har Chaussons Road Line pakke, som bl.a. indeholder Euro 6D motor på 140 Hk, alufælge, bakkamera, klimaanlæg i førerhus m.m.

Førerpladsen i de to jubilæumsmodellerFørerpladsen i de to jubilæumsmodeller

Begge modeller har også den specielle Aniversary pakke, der indeholder tågeforlygter, markise, Traction Control, panoramarude i taget, speciel lakering, det unikke Aniversary indtræk m.m. Der er også varme i begge modeller – nemlig et Truma Combi fyr på 4000 W.

Siddegruppen i V697. Bemærk det specielle Aniversary indtrækSiddegruppen i V697. Bemærk det specielle Aniversary indtræk

Priserne er også rimelige, når man tager det omfattende udstyr i betragtning. V594 koster kr. 585.000 og V697 koster kr. 633.000.

Toilettet er ikke blandt de største, men det er muligt at tage bad. Håndvasken kan skubbes frem, så der bliver bedre plads ved toilettetToilettet er ikke blandt de største, men det er muligt at tage bad. Håndvasken kan skubbes frem, så der bliver bedre plads ved toilettet

Køkkenet er ens i de to modeller. Der er desuden et køleskab på 80 l.Køkkenet er ens i de to modeller. Der er desuden et køleskab på 80 l.

Begge modeller leveres med markiseBegge modeller leveres med markise

Begge modeller er på vej hjem til Dancamper i Horsens, der er forhandler af Chausson i Danmark. Den store model Chausson V697 kan desuden ses på Ferie For Alle senere i denne måned.

Annonce (læs mere efter annoncen)

Prøv også at læse disse indlæg

Skriv en kommentar