Tre flotte kampagnemodeller fra Hobby

af Ann Karina
Den flotte kompakte rejsevogn til to der gerne vil ud at opleve verden

Hobby har mange års erfaring i at fremstille campingvogne. Mærket er en af verdens mest populære og mest solgte campingvogne. Hobby har tilfredse kunder i hele verden, og den succes skyldes især Hobbys evne til at tilpasse deres campingvogne præcist efter campisternes behov.

I år kommer dette bl.a. til udtryk ved tre kampagnemodeller. De er alle specielt udstyret til de danske campister. De er Excellent 560 UL, Prestige 495 UL samt den populære køjevogn Premium 650 UKfe.

 

Hobby Excellent 560 UL – klassiker i tidløst design
Hobby Excellent 560 UL er den perfekte blanding af funktionalitet og komfort. Hobby Excellent 560 UL er en moderne campingvogn i høj kvalitet. Designet flot og tidløst – både udvendigt og indvendigt. Hobby Excellent 560 UL er indrettet med komfortable enkeltsenge og stor rundsiddegruppe.  Excellent 560 UL giver derfor både mobilitet og masser af plads – både til ophold og til bagage.

Hobby 560 UL Excellent er det perfekte luksussommerhus på hjulHobby 560 UL Excellent er det perfekte luksussommerhus på hjul

Siddegruppen kan naturligvis redes op til en stor dobbeltseng, og derved er der i alt 4 sovepladser i campingvognen. Køkkenet er stort med Hobbys geniale skuffesystem, og køleskabet er det store SlimTower med frostboks.

I den danske kampagnemodel bliver Hobby Excellent 560 UL, ud over det omfattende standardudstyr, leveret med Alde centralvarme, gulvtemperering samt LCD betjeningspanel. Kampagneprisen for denne model, inklusiv det nævnte ekstraudstyr, er kun kr. 179.950,-.

Hobby Prestige 495 UL – måske den perfekte rejsevogn
Hobby Prestige 495 UL er den optimale rejsevogn for to, der gerne vil ud at opleve verden. I  Prestige 495 UL får man en let og meget mobil feriebolig. Den er nem at køre med, og den kompakte størrelse gør, at man kan have den med overalt.

Hobby Prestige 495 UL er en den perfekte feriebolig, der kombinerer al Hobbys viden og erfaring i én og samme model. Prestige 495 UL giver en utrolig komfort. Den er indrettet med enkeltsenge og  rundsiddegruppe, og det lyse design og den gennemførte belysning giver en helt fantastisk rumfornemmelse. Køkkenet er funktionelt, og også denne campingvogn leveres med det store SlimTower køleskab.

I Danmark hjemtages Hobby Prestige 495 UL med bl.a. Alde centralvarme, gulvtemperering og LCD betjeningspanel. Prisen for denne perfekte rejsevogn er kun kr. 166.950,-.

Hobby  Premium 650 UKFe – Luksus og design i særklasse
Med en Hobby Premium 650 UKFe får du en luksuscampingvogn med et innovativ og unikt design. Premium 650 UKFe er perfekt til familien, der vil have en masse gode oplevelser uden at gå på kompromis med den gode plads og høj kvalitet.

Men selv om designet er i højsædet, er der ikke gået på kompromis med komfort og funktionalitet.  Der er også tænkt på hygge, nærvær og det at være sammen som en familie.  Hobby Premium 650 UKFe er indrettet med soveafdeling til forældre, hyggelige køjesenge til børnene og stort køkken. Rundsiddegruppen er selvfølgelig rigelig stor til at hele familien kan både spise og hygge sig der.

Luksus til hele familienLuksus til hele familien

I Danmark hjemtages Hobby Premium 650 UKFe med fabriksmonteret gulvtemperering. Hertil kommer det meget omfattende standardudstyr, som bl.a. LED betjeningspanel til lysstyring og med vandstandsmåler, sorte alufælge, formstøbte ryglæn og meget, meget mere. Kampagneprisen for denne flotte familievogn er kun kr. 219.950,-

Alle skal have retten til at opleve glæderne og friheden ved camping. Camping giver en frihed, man ikke får med nogen anden ferieform. Samtidig skal der på en campingferie være fokus på hygge, nærvær og gode oplevelser. En Hobby campingvogn giver muligheden og friheden til at fokusere netop på de positive og gode oplevelser.

I Danmark er der 20 Hobby forhandlere så der er aldrig langt til en Hobby. Kig forbi den lokale Hobby forhandler og find din næste Hobby.

Klik på linket herunder for at finde din nærmeste Hobby forhandler:

Links:
Relevante Link(s) : Hobby

 

Prøv også at læse disse indlæg