Kabe Classic: Discount eller sædvanlig Kabe-kvalitet?

af Bjarne Søby
Kabe Classic

Med introduktionen af Kabe Classic serien begyndte mange at stille spørgsmål til, hvordan Kabe pludselig kunne tilbyde en campingvogn til en væsentlig lavere pris end normalt. Er der slækket på den høje kvalitet eller er der skåret i avancen? Svaret er: Ingen af delene.

Kabe Classic skal ses som en ny serie campingvogne fra Kabe, der udstyrs- og prismæssigt rangerer under ædelstens serien. Dvs. der er tal om Kabes biligste serie af campingvogne, og Classic serien er ment som et modtræk til de mere prisbilligere helårsvogne fra. f.eks. Fendt, LMC og Adria. Med Classic serien har Kabe skabt en 100% vinteroptimeret helårsvogn, til en pris der kun ligger ca. 20.000,- kr. over priserne på de nærmeste konkurrenter.

Og hvordan kan det så lade sig gøre? Selv om Kabe Classic serien er væsentlig billigere end de øvrige campingvogne fra Kabe, så er der ikke gået på kompromis med den kendte svenske kvalitet. Classic serien er bygget på Kabes fabrik i Sverige, og er opbygget med den samme isolering, de samme materialer i karosseriet og med den samme konstruktion som Kabes andre campingvogne.

Kabe Classic
Kabe Classic er bygget designet som de øvrige campingvogne fra Kabe

 

Så grunden til at Classic kan sælges så billigt, skal findes i modeludbuddet og det udstyr, der følger med en Kabe Classic.

Kabe Classic
Her en Kabe Classic indrettet med køjer og dobbeltseng

 

Kabe er kendt for et stort program af ekstraudstyr, mange modelvarianter og muligheden for at kunden kan sætte sit personlige præg på opbygning og indretning af den bestilte campingvogn. De muligheder er stærkt reduceret i Classic serien.

Kabe Classic
Traditionel indretning med fransk seng

 

Køber man sig en Kabe Classic, så får man en vintervogn, der som tidligere nævnt, er bygget på præcis samme måde som de øvrige campingvogne. Den er udstyret med Alde varme og vandbåren gulvvarme, der er den gode ventilation, batteripakke, emhætte, tørreskab, tv-antenne og forarbejdninger er i den meget høje kvalitet, som Kabe er kendt for.

Kabe Classic
Køkkenet er endda udstyret med den flotte plexiglasplade på bagvæggen

 

Men…. det er nogle ting man ikke får med i en Kabe Classic.

Der er ingen IDC, ingen alufælge, færre spots, ingen indirekte belysning, ingen mulighed for AGS II Pro gulvvarme. Desuden er der anvendt anderledes bordplader, en anden træsort, andre låger og andre tagluger.

Kabe Classic
Toiletrummet i en af de nye Classic modeller

 

Kabe Classic fås kun i 4 forskellige modeller med i alt 6 forskellige grundrids, og mulighederne for ekstraudstyr er stærkt begrænset. Endelig fås Classic serien kun med to tekstilvarianter – et lyst og et mørkt.

Kabe Classic
Stor og hyggelig siddegruppe – her med mørke tekstiler

 

Kabes filosofi bag Classic serien er ganske klar. Classic er tiltænkt de kunder, der ikke vil gå på kompromis med  kvalitet, konstruktion og isolering, men er villige til at slække lidt på kravene hvad valgmuligheder mht. indretning og ekstraudstyr angår.

Du kan se mere til Kabe Classic hos din lokale Kabe forhandler.

Links:
Relevante Link(s) : Kabe

Prøv også at læse disse indlæg