Vælg med hjertet, når du vælger dit nye fortelt

af Bjarne Søby
Isabella Commodore med Mega Frame

Foråret er forhåbentligt lige om hjørnet. Det bliver dermed tid til at komme ud med fortelt og campingvogn og nyde livet på campingpladsen med familien. Forteltet er typisk det sted familien tilbringer den største del af tiden når der camperes. Det er her familien samles for at spise, der er her der spilles spil, læses, slappes af og hygges. Måske er det nu blevet tid til at forny det gamle fortelt eller måske anskaffe sig en større model.

 

Har du behov for et fortelt, der kan bruges til rejsecamping, standcamping eller begge dele, kan Isabella anbefale Commodore eller Commodore Concept. Begge modeller er 3 meter i dybden, hvilket giver masser af plads til hele familien. De mange åbnings- og udluftningsmuligheder samt myggenetsvinduer giver mulighed for ventilation på varme dage, hvilket især kan være en fordel ved rejser sydpå. Begge modeller har tag i belagt polyester – Isabellas bedste tagmateriale. Indersiden af taget er mønstret, hvilket giver et hyggeligt indemiljø, samtidig med, at urenheder på ydersiden bliver mindre synlige.

Commodores store vinduespartier og nedfældbare front- og gavlpaneler gør forteltet lyst og luftigt. Farverne er varme og afdæmpede. Commodore er produceret i Isacryl, et blødt, smidigt og åndbart materiale, der kan være en fordel ved rejsecamping.

Commodore Concept er fremstillet i IsaTex – et afvaskbart materiale med en overfladestruktur, der giver et flot ”spil” i dugen. Med de store vinduespartier kan du altid følge med i livet på campingpladsen. De ekstra brede døråbninger i fronten gør, at f.eks. en barnevogn ubesværet kan køres ind og ud af forteltet.

Commodore eller Commodore Concept?

Forskellen på Commodore og Commodore Concept ligger i de små detaljer, farverne og materialet de er fremstillet i. De holder lige længe og brugsværdien er den samme.

Om forskellene på de to modeller udtaler Tommy Boisen, salgschef hos Isabella, ”Commodore og Commodore Concept er lige gode, derfor skal du vælge med hjertet og øjet, når du skal vælge mellem de to forteltmodeller”

Dermed sagt, at du skal vælge det fortelt du synes bedst om og det du synes er det pæneste. Både Commodore og Commodore Concept er velegnet til både standcamping, rejsecamping og til hurtige ferie- eller weekendture.

Tommy Boisen med stænger fra det nye Mega Frame stelTommy Boisen med stænger fra det nye Mega Frame stel

Til både Commodore og Commodore Concept har du mulighed for at vælge letvægtsstellet Carbon X – der på grund af letheden anbefales til rejsecamping. Ønsker du derimod at bruge forteltet som fastliggertelt, anbefales det at benytte Zinox stålrørsstel, der naturligvis er forsynes med det nye T-Rex beslag, der gør opstillingen let og problemfri. Som noget helt nyt kan Isabella tilbyde et ekstra kraftigt stel, der anbefales hvis du ønsker at bruge forteltet hele året.

Zinox Mega Frame – ekstra stærkt stel til brug hele året

Til fastliggere, der gerne vil campere året rundt, anbefales det at bruge det helt nye Zinox Mega Frame fra Isabella. Zinox Mega Frame er et kraftigt stålrørsstel (godstykkelse: 32,5 mm/1,5 mm) med svejsede hjørner og dobbelt skruelåse på stængerne. Zinox Mega Frame er gearet til helårsbrug og kan modstå såvel kraftige storme, snefald og store regnmængder. Zinox Mega Frame leveres med 2 ekstra overliggere, samt 1 stk. Hercules 32,5 mm. Zinox Mega Frame kan benyttes til 3 meter såvel som 2,5 meter fortelte.

Tips: Har du allerede et Commodore eller Commodore Concept fortelt, og ønsker noget lettere f.eks. til rejsen sydpå, kan det anbefales at købe den nye Sun Shine, da den passer på stellet til dit Commodore fortelt.

Links:
Relevante Link(s) : Isabella

 

 

 

 

Prøv også at læse disse indlæg