Vi tænder varmen i campingvognen hjemmefra

af Bjarne Søby
presse 080518 truma levelControl set 02

Nu hvor vi er blevet fastliggere på Jelling Camping, er vi blevet rigtig glade for vores Truma iNet system. Med det kan vi nemlig tænde for varmen i campingvognen hjemmefra. Men anlægget kan meget mere end det.

Vi er godt inde i efteråret, og vinteren er på vej. Vi bruger vores campingvogn hele året, og som fastliggere er det super skønt at campingvognen er dejlig lun, når vi kommer til campingpladsen. Vi har 2,5 time kørsel hjemmefra til Jelling Camping, så vi er som regel først fremme ved campingvognen sidst på eftermiddagen. Så er det dejligt at campingvognen er varm, når vi ankommer.

Vi har naturligvis ikke varmen tændt, når vi ikke er i campingvognen. Det ville være alt for dyrt, og ikke særlig godt for vores miljø.

Men vores iNet system, gør det muligt at kommunikere med campingvogn via enten SMS eller Wi-Fi. Den måde kan vi f.eks. tænde for ALDE-varmen inden vi kører hjemmefra. Vi kan også indstille temperaturen, og tænde for det varme vand. Men da vi tømmer vandet af campingvognen når vi rejser fra den, så tænder vi ikke for vandvarmeren.

Kan mere end at tænde for varmen

iNet systemet kan meget mere end at tænde for varmen. Det kan også tænde og slukke for vores aircondition. Det er ret praktisk, hvis man har været på tur en varm sommerdag, og gerne vil tilbage til en kølig campingvogn.

Man kan også få tilsendt en status på batteri, temperaturer m.m. og man kan få tilsendt de aktuelle indstillinger fra ALDE-systemet.

Truma levelcontrol presse 250717 05

Og endelig… en funktion som vi har været meget glad for mere end en gang. Man kan også slukke for varmen i campingvognen. Det er virkelig dejligt, når man som os, har glemt at slukke for varmen, og først opdager det når man er kommet mere end 100 km. fra campingpladsen. 

Giver både tryghed og komfort

Vi er rigtig glade for at kunne ’holde øje’ med vores Adria Alpina på Jelling Camping. Det giver os en tryghed, og det er dejligt at komme frem til en lun vogn. 

Man kan sagtens være fastligger uden et iNet system installeret i campingvognen, men vi vil nødig undvære det. Der findes andre systemer, der kan det samme som vores iNet system. ALDE Smart Control kan også styre ALDE-varme, og Adria har deres eget Adria Mach, der også kan styre flere funktioner i campingvognen.

Prøv også at læse disse indlæg