Anneks som redskabstelt

af Bjarne Søby
Isabella Anneks 250 Sand som redskabstelt

Vi er fastliggere denne sæson, og pga. af længden på vores campingvogn, er der ikke plads til et redskabstelt på vores enhed. Men det problem har vi løst med et anneks til forteltet.

Denne artikel er lavet som et betalt partnerskab med Isabella

Som rejsende campister tager vi kun det absolut mest nødvendige med. Vi rejser let, og når vi ankommer til en campingplads, er vi som regel på plads på under halvanden time. Men det er ganske anderledes når vi tager en sæson som fastliggere.

Det er næsten som om at vores campingudstyr er selvformerende. Der kommer hele tiden mere udstyr til uden der forsvinder noget. Vi har varmeovne, cykler, grills (ja – mere end en enkelt), udekøkken, læsejl, solsejl, udemøbler osv. osv. Hertil kommer så alt det stationære til Sissel, som f.eks. hendes badestol.

Isabella Anneks 250 Sand som redskabstelt - plads til mange ting
Der er fin plads til møbler, udstyr, opbevaring, cykler m.m. i et anneks

Vi har også flere møbler i forteltet, end når vi rejser. Og selvfølgelig et rigtigt køleskab i forteltet.

Bundlinjen er, at selv om har et stort Isabella Forum Etna fortelt, så er der ikke plads til al udstyret i forteltet. Tidligere har vi løst det problem med et stort redskabs telt, hvilket fungerer fint. Problemet er bare at vores campingvogn fylder næsten hele bredde på vores enhed på Jelling Familie Camping, og der derfor ikke plads til et redskabstelt, og samtidig overholde 3-meters reglen til vores naboer.

Løsningen er et anneks

Et anneks er en fleksibel arealudvidelse af forteltet, og det giver en lang række fordele og muligheder.

Isabella Anneks 250 Sand som redskabstelt
Der er fin adgang til annekset inde fra forteltet. Så man behøves ikke at gå udendørs for at komme til sine ting.

Du kan bruge et anneks til andet end opbevaring, som vi har gjort. Et anneks giver ekstra opbevaringsplads til f.eks. ungernes legetøj, familiens sportsudstyr eller for eksempel til hjælpemidler for handicappede.

Med et anneks kan man også hurtigt skabe ekstra sovepladser – eventuelt med et indertelt i annekset, hvis for eksempel børnene har kammerater med på ferien eller gæsterne bliver lidt længere end forventet.

Det smarte ved et anneks er, at selvom det giver en masse ekstra plads, så rager det ikke længere ud end campingvognens trækstang. Vi kan derfor udvide vores plads i forteltet, og stadig have 3 meter til naboen.

Isabella Anneks 250 Sand som redskabstelt trækstang
Et anneks rager ikke længere ud end trækstangen på campingvognen

Isabella har lavet en serie annekser, der passer designmæssigt til deres fortelte. VI har et Annex Isabella Sand 250 på vores fortelt.

Se med i denne video, hvor vi viser nogle af mulighederne med et anneks.

Prisen for et Annex Isabella Sand 250 er kr. 4.750, -. Yderlige oplysninger og specifikation kan du se på Isabellas hjemmeside

Prøv også at læse disse indlæg