Video: 2012 nyheder fra Tabbert og T@B

af Ann Karina
2012 nyheder fra Tabbert og T@B

I 2012 kommer T@B i en ny udgave, og Vivaldi er blevet totalt redesignet udvendigt og indvendigt.

T@B White Edition kommer nu også i en super trendy hvid lakering med kontraster i sort karbon optik. Den er flot og meget speciel. Udstyret omfatter bl.a. brede dæk (205/55 R 169) på 7,5 x 16“ alufælge og matchende colour kit.

Tabbert Vivaldi er blevet redesignet både ude og inde. En af de største nyheder i Vivaldi-serien, ses slet ikke. Vivaldi har fået helt ny tagkonstruktion, så taget er nu 5,8 cm tykt og derned dobbelt så voluminøst som et traditionelt bygget tag, effektivt støjdæmpet og varmeisolerende.
 
Ellers har Vivaldi serien udvendigt fået baglygteholdere med rubinrød afdækning og bremse, – blink- og positionslys1, integreret i krom. Ny er også indgangsdøren, som nu er med vindue, og standard er også Seitz C5 vinduer. Indvendigt er der kommet nyt møbeldesign rammelåger og lister i rustfrit stål optik samt håndtag i krom.

Køkkenet har fået tilført store og brede skuffer med SoftClose og ny bordplade. Især køkkenet i Vivaldi 560 TDL imponerer med en stor Lounge-siddegruppe og et komfortabelt køkken med barløsning.

Se mere til nyhederne i denne video

Links:
Relevante Link(s) : Tabbert

Prøv også at læse disse indlæg