Annonce (læs mere efter annoncen)
Ferie For Alle 2024

Video: Camp-let 1969 Limited Edition

af Ann Karina
camplet csd 2012 front

Danske Camp-let havde en rigtig flot nyhed med dette års messe i Düsseldorf. Det drejer sig om en noget speciel teltvogn, der kun laves i et begrænset antal. Vognen har fået navnet Camp-let 1969 Limited Edition, og tallet 1969 kommer af, at det netop var det årstal, hvor man startede Camp-let fabrikken op.

Camp-let 1969 Limited Edition er baseret på en Camp-let Premium, men selve teltet er fra en Camp-let Classic. Teltdugen er lavet af Acryl og teltet fremstår i grå nuancer. Kombinationen af Premium og Basic er opstået i et samarbejde med udviklere, kunder og Teknologisk Institut. Resultatet er en unik og flot teltvogn.

Camp-let 1969 Limited Edition kommer standard med en masse ekstra udstyr som Bagage Boks, special-designede alufælge, top-madrasser, Solsejl og reservehjul med holder.

Køkkenet er top-modellen fra Camp-let Premium, og Camp-let 1969 Limited Edition har fået special-farvet toppen på selve vognen og toppen på bagageboksen. Også de smarte alu-skinner til montering af udstyr er blevet farvet, så de matcher de mørke farve

Camp-let lover, at selvom der er tale om en model i begrænset antal, så gemmer de et par stykker til de danske messe, så også vi danskere får mulighed for at købe en af de flotte specialmodeller.

Se mere til den flotte teltvogn i deen video, hvor Hans Jørn Nissen fortæller mere om selv vognen, dens detaljer og det omfattende udstyr

Links:
Relevante Link(s) : Camp-let

Prøv også at læse disse indlæg