Annonce (læs mere efter annoncen)
Isabella Buddy

Video: Isabella Villa 2012

af Ann Karina
Isabella Villa 2012

Isabella Villa er kommet i en ny version. Teltet har bl.a. fået nye farver og er blevet forbedret på en lang række punkter.

Villa er et helt unikt helårstelt / fastliggertelt, som fås i to bredder på hhv. 5 og 6,5 meter. Konstruktionen er lavet med tanke på størst mulig stabilitet og lang holdbarhed. Isabella Villa er modulopbygget, og udvalget mellem forskellige frontpaneler, gør at du selv kan være med til at konstruere din Villa som du ønsker.

Isabella Villa er designet, så man let kan montere denne selv. Men… Villa kan også leveres færdigmonteret. Modulerne samles ved hjælp af lynlåse, og det forenkler både selve opbygningen, men gør også, at en eventuel ombytning af frontmodulerne kan foretages uden at hele teltet skal afmonteres.

Villa kan anvendes på alle vognstørrelser. Dette gør, at du med enkle greb kan køre vognen til eller fra efter behov. Isabella Villa kan som standard også tilpasses mobilhomes med en max. højde på 265 cm.

Se med i denne video, hvor vi kigger nærmere på det nye Villa helårstelt

Annonce (læs mere efter annoncen)

Links:
Relevante Link(s) : Isabella
Annonce (læs mere efter annoncen)

 

Isabella Buddy markisetelt

Lav et lukket opholdsrum under din markise

Isabellas nye markisefortelt, Buddy en nem og fleksibel løsning, når du har behov for at skabe læ under markisen på din autocamper eller campingvogn.

Læs mere her >>>


Prøv også at læse disse indlæg