Video: Isabella Winter og T-Rex låsebeslag

af Ann Karina
isabella winter 2013 front

Flere og flere får øjnene op for vintercamping som en dejlig ferieform. Men det stiller også store krav til ens udstyr, og især til ens fortelt. Isabella Winter er et ultra stærkt og meget stabilt fortelt til vinterbrug. Det tåler frost, blæst og selvfølgelig et ordentlig læs sne på taget.  Vi har set nærmere på det lille, men stærke fortelt. Og der så vi også en af årets helt store nyheder fra Isabella – nemlig T-Rex låsebeslag.

Isabella Winter er fremstillet i et meget kraftigt og  rengøringsvenligt polyester/pvc-materiale. Der er dør i begge gavle samt udluftning med lynlåsafdækning. Desuden har forteltet en stejl taghældning for minimal sneophobning.

Isabella Winter leveres med gardinsæt, vognafdækning, hjulafdækning, FixOn-beslag, telttaske samt stang- og pløkpose.

Til sæsonen 2013 leveres Isabella Winter med T-Rex låsebeslag på det stærke stålstel. Den nyudviklede teleskoplås T-Rex låser sig fast og holder udspændingen af stængerne under alle vejrforhold, sommer og vinter og i regn og blæst.

Med ét tryk på håndtaget – fortæller et diskret ”klik” dig, at T-Rex har låst teltstangen fast. Når håndtaget igen løftes, slipper teleskoplåsen igen. Og det bedste er næsten at det stort ikke kræver nogen fingerkræfter at bruge beslaget.

Se med i denne video, hvor Tommy Boisen fra Isabella viser Isabella Winter frem og demonstrerer det nye T-Rex låsebeslag.

Links:
Relevante Link(s) : Isabella

Prøv også at læse disse indlæg