Video: LMC Vivo 2014 Modeller

af Ann Karina
LMC Vivo er en ny serie af prisbillige og lette campingvogne

LMC Vivo erstatter TECs Travelking, og er sammen med Style-serien en af LMC’s nye prisbillige serier. Vivo er målrettet mod nye campister, eller campister, der ikke ønsker masser af ekstraudstyr.

Vivoserien har 9 forskellige grundris og er holdt i et enkelt design. Bredden på vognene i Vivo-serien er 2.326 mm til 2.526 mm. I Vivo serien er der ligeledes alt fra enkelt– og dobbeltsengsvogne til køjevogne. Målgruppen er nok især børnefamilier, da der er hele 4 modeller med køjesenge.

Udvendigt er Vivoserien holdt i minihammerslået aluminium med enkle stafferinger i grå og blå. Vivo har desuden front– og bagende samt tag i GFK (glasfiber). Ved brug af GFK minimerer man risikoen for hagl – og stenslagsskader betragtelig, da GFK er meget mere modstandsdygtig over for skader end f.eks. aluminium.

Indvendigt er Vivoserien enkel i sit design med træsorten “Grano” og lyse låger og skuffefronter som kontrast. Der er to forskellige polstervarianter hvor stoffet på hynderne og gardiner er nøje afstemt. Der multifunktionsrolloer for vinduerne med både myggenet og mørklægningsgardin.

Badeværelserne er godt indrettet og også her går træsorterne igen. Der er masser af opbevaringsplads og alle toiletter har elektronisk skyl. I Vivo serien er brusemuligheden en del af standardudstyret.

Køkkenerne er godt indrettet med hvad der skal være. Der er 3 blus, koldt og varmt vand samt et rummeligt køleskab. Alle skuffer har soft-close og hængslerne i skabene er kraftige.

Sovekomforten er højt prioriteret hos LMC og alle faste senge er udstyret med gode madrasser. Køjesengene er brede og kan bære helt op til 80 kg. Det betyder at selv de store teenagebørn vil kunne sove i køjerne.

Det er muligt at tilkøbe forskellige pakker med alt fra glatte aluminiumssider til vinterpakke med Truma 5004 SL.

Se mere til LMC Vivo modellerne i dette TV-indslag

Links:
Relevante Link(s) : LMC

Prøv også at læse disse indlæg