Annonce (læs mere efter annoncen)
Isabella Buddy

Video: Silver Campingvogne, 2013 Modeller

af Ann Karina
silver 2013 front

Silver campingvogne bliver fremstillet af Trigano i Frankrig. De er fyldt med smarte detaljer, og har alle hæve/sænke tag,. Der er derfor lette at opbevare, har lille vindmodstand ved kørsel, lav vægt og så er de ganske trendy. Og så kan taget nu hæves og sænkes elektronisk. Vi har kigget nærmere på Silvers nye modeller, og der er meget at kigge på. Dels er der nye modeller, og dels er der mange smarte detaljer og smart ekstraudstyr.

Selvom Silver ikke synes af meget når den er spændt bag på bilen, så skal man ikke tage fejl. Den har komfort som en normal campingvogn, og man har al den plads, man skal bruge. Man kan da heller undgå at blive lidt overrasket over, hvor megen plads man har til rådighed inde i campingvognen.

Den relative lave vægt og den lave vindmodstand gør det billigt at have en Silver med på krogen. Se med i denne video, hvor vi kigger nærmere på Silvers 2013 modeller.

Links:
Relevante Link(s) : Silver Campingvogne
Annonce (læs mere efter annoncen)

 

Isabella Buddy markisetelt

Lav et lukket opholdsrum under din markise

Isabellas nye markisefortelt, Buddy en nem og fleksibel løsning, når du har behov for at skabe læ under markisen på din autocamper eller campingvogn.

Læs mere her >>>


Prøv også at læse disse indlæg