Vind billetter til Ferie For Alle 2022

af Pressemeddelelse
ferie for alle

Det er årets største event for campister. 13 haller fyldt med camping og ferieoplevelser på Ferie for Alle 2022 i MCH Messecenter Herning 25.-27. februar. Og du kan vinde billetter til messen her.

I 2021 måtte man erstatte Danmarks største rejse- og campingmesse med en online version. Men nu i 2022 er Ferie For Alle i Messecenter Herning, og der er skruet fuldt op for en masse aktiviteter og oplevelse. Der er mere stemningsfyldte gågader, restauranter, legeområder og en kæmpestor markedsplads.

Ferie for Alle er stedet, man mødes. Det er centrum for hele campingbranchen. Man kan se masser af trends,  produktnyheder og gå på opdagelse blandt nye campingvogne og spændende campingpladser.

Stort set samtlige mærker af campingvogne, autocampere, telte på det danske marked samt alverdens udstyr og campingpladser i ind- og udland kan opleves på Ferie for Alle. Her kan de besøgende få al den rådgivning, inspiration og information om campingvogne, autocampere, telte osv., som de søger.

Vind billetter

I samarbejde med MCH Messecenter Herning bortlodder vi 2 x 25 stk, billetter til messen. Du deltager i konkurrencen ved at

Vi skal have dit svar senest d. 13. februar. VI trækker lod om 25 x 2 stk. billetter blandt alle rigtige besvarelser. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Alle vindere får direkte besked via Facebook eller Instagram.

Gode traditioner og vintercamping

Allerede inden Ferie for Alle åbner dørene i MCH Messecenter Herning er en trofast skare af campister på plads uden for messeområdet. Vintercamping under campingmessen er et populært trækplaster, og igen i år er der mulighed for at tage et weekendophold på vintercampingpladsen bag messecentret, der ligger bare få minutters gang fra campinghallerne. Vintercamping arrangeres af DCU og MCH og kan både bookes på forhånd, ligesom man kan møde op og få adgang.

Ferie for Alle 2022 foregår i MCH Messecenter Herning 25.-27. februar. Messen er Skandinaviens største feriemesse og byder på flere end 1.000 udstillere og besøges af omkring 60.000 ferieglade mennesker.

Prøv også at læse disse indlæg

2 kommentarer

Bente Kanstrup 22. januar 2022 - 17:15

Det er altid en god oplevelse at komme på jeres udstilling. Mange gode indtryk og det at træffe mange ligesindede.

Pia bebe Nielsen 28. januar 2022 - 7:51

Ferie for alle mega godt har desværre ikke råde at komme med hver år
I 2022 prøver vi at være fastligger møgeltønder var ved give sidst år

Du kan ikke kommenterer