Vores nye redaktionsvogn: LMC Scandica 561D

af Ann Karina
Vores nye redaktionsvogn - en LMC Scandica 561 D

Så er den her endelig. Vi har ventet på denne campingvogn i mange måneder, og vi har virkelig set frem til teste den. Og nu skal det så være. Gennem det næste år, skal vi langtidsteste denne LMC Scandica 561D, 2013 model.

Vi har mange planer med denne LMC. Vi skal have den med på skiferie i Østrig, den skal højt mod nord, og sydpå til Italiens varme. Vi vil løbende gennem det næste år bringe videoreportager og artikler om vores oplevelser og erfaringer med denne Scandica 561D.

LMC Scandica 561D er en fuldblods vintervogn. Den er på flere områder mange af de skandinavisk producerede campingvogne overlegen både hvad konstruktion og komfort angår. Prisen er også derefter. Vores redaktionsvogn har en listepris på ca. 343.000,- kr. Denne pris inkluderer ekstra udstyr som to-farvet læderbetræk i siddegruppe, ATC, stort køleskab, Stylus Plus pakke (front- og hæk spoiler og glatte sider). 

Flot køkken og siddegruppe med betræk i læderFlot køkken og siddegruppe med betræk i læder

Vi har haft den ude og køre i både glat føre og snestorm, og indtil videre imponerer dens sikre køreegenskaber os meget. Forarbejdningen er i ekstrem høj kvalitet og denne LMC virker som en fantastisk gedigen campingvogn.  Nu glæder vi os bare til at komme på tur i den, og opleve hvordan den er at bo i.

Vi lægger ud med denne videoreportage, hvor vi gennemgår campingvognen i store træk, og kigger nærmere på nogle af campingvognens rigtig gode detaljer.

Specifikationer:
Tilladt totalvægt: 1800 kg.
Vægt i køreklar stand 1631 kg.
Total bredde: 252 cm.
Totallængde: 776 cm.
Total højde: 257 cm.
Liggeflade bag: 205 x 145 cm.
Omløbsmål: 1039

Klik i billedet for at afspille videoenKlik i billedet for at afspille videoen

Klik i billedet for at afspille videoen.

Links:
Relevante Link(s) : LMC

 

 

 

 

Prøv også at læse disse indlæg