WeCamp Merlin positionsstol – nu i flere farver

af Ann Karina
WeCamp Merlin positionsstol

De sidste mange år, er campingstole stort set kun kommet i tre forskellige farver – sort, blå og grå. Men det laves nu om på med WeCamp Merlin positionsstolen. Den kommer stadigvæk i disse tre farver, men også i yderligere to nye farver.

(I samarbejde med Camper Fritid)

Den sorte WeCamp Merlin positionsstol fås også i en XL-version hvor der er ekstra god plads imellem armlænene – f.eks. til dem der gerne vil sidde at strikke, eller dem som mig der aldrig kan sidde normalt i en stol og altid sidder med benene oppe i stolen ;).

Men WeCamp har tænkt lidt nyt. Der er nemlig kommet tre nye farver til. En støvet grøn, samt en varm brun. Disse to nye farver blev præsenteret på Caravan Salon i Düsseldorf, og blev meget positivt modtaget af publikum på messen.

WeCamp Merlin positionsstole nu i nye farver
WeCamp Merlin positionsstole nu i nye farver

Fælles for alle WeCamp Merlin positionsstole

Fælles for alle fem WeCamp Merlin positionsstole farver er, at det er en positionsstol med seks positioner og stellet er pulverlakeret. Materialet er polstret duramesh stof, som tørrer hurtigt, hvis du fx. sætter dig med vådt badetøj, eller der har været en byge forbi. Vægten er 5,9 kg, sædehøjden 48 cm og de har en max belastning på 120 kg. Udslået mål er 122 x 48 x 49 cm, og foldet mål er 112 x 62 x 8 cm.

Til alle farver fås der også en benstøtte. Benstøtten er løs, så den nemt kan flyttes væk for nem adgang ud og ind af stolen. Benstøtten skråner, så det giver en behagelig siddeposition. WeCamp Merlin positionsstolen er en alsidig stol, der både er velegnet til den rejsende campist, men også til fastliggeren. Den er let, men dog robust. Den er vejrbestandig og kan bruges både til afslapning og ved spisebordet. Eller med benstøtten, en lille eftermiddagslur under markisen eller i forteltet.

Benstøtten, WeCamp Ariane, kan tilkøbes som ekstraudstyr. Og den passer til alle fem WeCamp Merlin positionsstole. 

WeCamp Merlin positionsstole kan allerede nu købes hos din lokale campingforhandler i alle farver.

Prøv også at læse disse indlæg