WeCamp vaskemaskine til brug på camping

af Bjarne Søby
WeCamp Vaskemaskine

Den vejer kun et par kilo og kan foldes sammen. Så den nye vaskemaskine fra WeCamp er designet til at have med på camping.

Denne artikel er lavet som et betalt partnerskab med WeCamp

Vaskemaskinen fra WeCamp kan vaske 2 kg. tørt tøj og 3 kg. vådt tøj. Det lyder måske ikke af meget, og den er da heller ikke tænkt som en erstatning for en stor vaskemaskine som den, vi har stående derhjemme.

Men der lige skal vaskes lidt babytøj, et par T-shirts e.l. er den et godt alternativ til at skulle skylle tøjet op ved håndkraft. 

Let at betjene vaskemaskinen

Wecamp vaskemaskine er let at betjene. Tilslut 230V, fyld vand og sæbe på, tænd den og indstil hastigheden. Det er så det – så er det bare at vente på, der skal skiftes vand.

WeCamp Vaskemaskine

Den er 100% manuel. Dvs. du skal selv hælde vand og sæbe i maskinen. Du skal også selv sørge for at vandet har den rette temperatur, og du skal selv tappe vand af og fylde skyllebandet på. Men det skal du jo også, hvis du skyller tøj op ved håndkraft.

Men du slipper for at skulle vaske tøjet. Den del klarer maskinen for dig. Så alt andet lige – din tøjvask bliver langt lettere, end ved at skylle tøjet op. 

Motoren sørger desuden for rotation og mekanisk vask af tøjet, så det bliver renere end ved en opskylning.

Vi så den lille og praktiske vaskemaskine på Caravan Salon Düsseldorf i år, og blev med det samme lidt nysgerrige. Og det var vi ikke de eneste, der var. Faktisk var interessen for vaskemaskinen fra WeCamp så stor, at vi flere gange fik vores videoproduktion afbrudt af nysgerrige messegæster.

Du kan se vores video med vaskemaskinen herunder:

Prisen for vaskemaskinen fra WeCamp er kr. 899,- kr. Du kan få flere oplysninger hos WeCamp hvor du også kan få oplyst nærmeste forhandler.

Prøv også at læse disse indlæg