Weinsberg CaraOne 400 LK – Småt er godt

af Ann Karina
Weinsberg CaraOne 400 LK – Småt er godt

Er man en lille børnefamilie med hang til camping, og nyder man friheden ved at køre ud i sommerlandskabet, så læs endelig videre.

Weinsbergs CaraOne 400 LK er som skabt til den lille rejselystne børnefamilie. Med sine indvendige mål på 400 x 216 (cm L x B) er der tale om en af markedets mest kompakte køjevogn, og alligevel har man fra Weinsbergs side formået at få både et godt køkken, og et fint badeværelse ind sammen med de store køjer, og den rummelige dinette som findes forrest i vognen. En stor fordel ved CaraOne 400 LK er at man modsat flere af konkurrenterne på de små lette vogne, har bygget den i fuld bredde, det vil sige at de udvendige mål er 232 cm. , akkurat som mange af de større modeller. Dette giver naturligvis mere albuerum inde i vognen, og det mærkes især på køjesengene, som er placeret i bagenden af vognen. Køjerne måler hele 216 x 77 cm(L x B) hvilket igen er helt unikt i en vogn af den størrelse.

Weinsberg CaraOne 400 LK – Småt er godt

 

En anden lækker detalje er den store dinette forrest i vognen. Her er mere end god plads til familien, hvis frokosten skal indtages indenfor, og når det bliver sengetid omdannes den i et snuptag til en dejlig stor dobbeltseng. Helt fremme i vognen, og i hele vognens bredde, finder man en stor afsætningshylde. Dette var en detalje, som på årets feriemesse i Herning fik utroligt meget ros. Det er en detalje, som går igen i hele Weinsberg programmet. På vægtsiden kan 400 LK prale af en lille egenvægt på kun 840 kg. Selv de små biler har her en chance for at komme ud og campere.

Og så til prisen! Kun 79.900,- dkr. koster CaraOne 400 LK i basisudgave, dertil kan tilkøbes diverse udstyrspakker. Kvaliteten af produktet behøver du ikke bekymre dig om, den står en af Europas største producenter af campingkøretøjer bag, nemlig tyske Knaus Tabbert. Så er du til frihed på hjul, og nyder du at hægte hotelværelset bag på bilen, så er det bare ud til din lokale Weinsberg forhandler og se det lille vidunder.

Mere information kan findes på www.weinsberg.dk eller hos din lokale Weinsberg forhandler. Der er i dag 8 Weinsberg forhandlere fordelt over hele landet.

 

Links:
Relevante Link(s) : Weinsberg

Prøv også at læse disse indlæg