Annonce (læs mere efter annoncen)
Isabella Buddy

1 år med et StandBy 7000 fortelt – Vinter

af Bjarne Søby
stand by 7000 vinter 01

Vi har haft et StandBy 7000 fortelt til test. Det er stort og så stærkt at det kan tåle at stå oppe hele året. Vi havde forteltet i ca. 18 måneder, og i dette TV-indslag kan du høre mere om vores erfaringer med det store fortelt on vinteren

Betalt samarbejde med Dansk Teltimport.

Standby forteltet er konstrueret til at kunne tåle selv meget hårde vintre, men der er også tænkt på komfort om sommeren. Vi er blevet meget positivt overrasket over den fine udluftningsmuligheder, og hvor let teltet er at holde rent.

StandBy helårs fortelte er bygget til at stå ude hele året – også med et tykt lag sne på taget, og når vinden raser. Denne type fortelte har et stangsæt i kraftige 3 x 3 cm. aluminiums-profiler og en meget kraftig teltdug i 300 gr/m2 gennemfarvet akryl, samt en tag dug af meget kraftigt lastvognspresenning/Kappelvæv på 680 gr./m2. Dette gør dem meget stærkere end almindelige fortelte, og disse fortelte kan tåle stort set alt, hvad det danske vejr fører med sig.

Annonce (læs mere efter annoncen)

Teltdugen er gennemfarvet, så forteltet falmer hellere ikke igennem årene. Det ses tydeligt ude på campingpladserne. I Sverige er der f.eks. StandBy fortelte der har stået oppe siden 1992 og de ser stadigvæk ud som nye. I Danmark kan du se StandBy fortelte der har stået oppe siden 2001, og de ser også stadigvæk flotte ud.

StandBy forteltet er, ud over at være meget stærkt, også meget fleksibelt. Det fås i flere forskellige størrelser og udformninger. Det mindste er 2.55 m. i dybden og 2.90 m. i bredden og det største er 3.20 m. i dybden og 7.40 m. i bredden. Til alle dybdemål skal der lægges 60 cm. Så dyb er slusen indtil campingvognen nemlig. Det giver det største fortelt en dybde på 3.80 m. på det dybeste sted.

Flere oplysninger & priser: Dansk Teltimport

Annonce (læs mere efter annoncen)

Prøv også at læse disse indlæg

2 kommentarer

Allan 7. marts 2021 - 19:57

Hej.
Overvejer selv et Standby 7000, og vil derfor gerne vide hvad jeres indtryk af kvaliteten?
Kan det tydeligt mærkes, at det ikke er en VILLA til over 100000kr?
Hilsen Allan

Poul Sørensen 7. november 2021 - 19:28

Vi har haft stand-by telt siden 2011.
Vil Ikke bytte med et villa telt.

Du kan ikke kommenterer