4 år med Isabella Commodore Alpha

af Ann Karina
Active Image
Vi fik vores Isabella Commodore Alpha i 2004. Læs her om vores erfaringer med dette fortelt.

Når man køber et fortelt fra nok verdens bedste producent af fortelte, forventer man også at få et kvalitetsprodukt ud over det sædvanlige. Dette også i lyset af, at et Isabella telt koster ca. dobbelt så meget som et tilsvarende telt fra en af Isabellas konkurrenter.

Image
TIdligt forår i Nykøbing S.

Vores krav til vores nye fortelt var derfor meget enkle: Der måtte ikke opstå nogen fejl eller problemer med teltet.

Gennem de sidste 4 år, har vi rejst meget. Vores fortelt er blevet stillet op og pakket ned et utal af gange. Det har været udsat for alle vejrlig lige fra sydens bagende sol til storm og skybrud i Danmark. Vi har derfor et bredt og varieret grundlag at vurdere kvaliteten af Isabella Commodore Alpha på.

Image
Uden fronten har man et dejligt solsejl

Listen over de fejl og problemer, vi har oplevet ved vores fortelt genne 4 år er som følger:

  • Vi har udskiftet 4 vingemøtrikker på teltstængerne
  • Vi har udskiftet en bajonetfatning på en teltstang (læs mere om dette her).

Det var listen. Efter 4 års flittig brug, har de samlede vedligeholdsomkostninger været på under 100,- kr. Det må siges at være flot.

Selve teltet står ligeså flot som den dag vi købte det. Teltdugen er nok lidt mere nusset. Mudder og græs har da også sat deres pletter. Men dugen er stort set ikke falmet, og er stadig 100 % tæt. Alle stropper, beslag, syninger og lynlåse er også fejlfrie.

Image
Tilbygningen er ekstraudstyr

Vi har ikke gjort det store ud af at vedligeholde vores fortelt. Det er blevet gjort rent hver gang, det er blevet pakket ned – og det er så det.

Vi skal ikke kunne sige, om et billigere telt havde klaret sig ligeså perfekt gennem 4 års hårdt brug. Men det er sådan set også underordnet. Vi har fået indfriet vores forventninger til vores fortelt til fulde. Så derfor føler vi, at den forholdsvis store udgift til et fortelt, er godt givet ud.

Læs mere om Commodore Alpha hos Isabella

 

Prøv også at læse disse indlæg