Isabella Villa – afdækning til verandaen

af Ann Karina

Isabella Villa har været på markedet i temmelig mange år efter hånden, og Isabella Fortelte der står bag forteltet, har løbende udviklet på konceptet. Nu er der kommet afdækning til verandaen der kom på markedet for nogle år tilbage.

Denne artikel er lavet som et betalt partnerskab med Isabella

Isabella Villa Veranda sælger som varme brød

Der er solgt rigtigt mange Isabella Villa fastligger fortelte de seneste år. Efter veranda løsningen kom, har der været efterspørgsel efter at kunne lukke verandaen af. Den har altid været lukket på bagsiden, men siderne har kun været dækket af et læsejl. Nu er det muligt at tilkøbe partier, så du kan lukke verandaen helt af. Du skal afmontere det eksisterende læsejl, og montere de nye. Det er ikke svært, og kan monteres på eksisterende Villa verandaer. Du kan vælge at gøre det selv, eller hyre en af Isabellas montørere.

Større udnyttelse med en veranda løsning

En verandaløsning som denne giver en optimal udnyttelse af din Villa. Du har mulighed for at holde den lukket når det er koldt. Men også at kunne åbne op når der er sol og sommer og varme.

Hvis man har en Villa, og gerne vil have en veranda, og/eller ekstra plads kan man tilkøbe en veranda. Så monteres der en forlængelse på din Isabella Villa. Der monteres ekstra tagstykke og selvfølgelig sider m.m.

Alt kan selvfølgelig bestilles hos din campingforhandler. En Villa, er ikke noget du bare smider i bagagerummet, så den skal selvfølgelig bestilles. Ud over at bestille din Villa, eller din ekstra Villa Veranda, kan du booke Isabellas fagfolk til at hjælpe dig med at stille det op. Dette gælder både for selve dit Isabella Villa fortelt, men også hvis du har en Villa i forvejen og gerne vil have udbygningen. Du kan selvfølgelig også selv stille det op, hvis du vil.

Du kan se mere til den nye afdækning til verandaen i videoen herunder:

Du kan finde meget mere information om mulighederne med Isabella Villa Veranda på Isabellas hjemmeside, eller hos din lokale campingforhandler.

Prøv også at læse disse indlæg