Annonce (læs mere efter annoncen)

50 år med let adgang til campinglivet

af Bjarne Søby

I år er det 50 år siden den første Camp-let rullede på gaden for allerførste gang. Siden da har den danske teltvogn givet campister verden over let adgang til campinglivet.

 

Camp-let er på dansk sammensat af to ord. At ”campere + let”. De to ord har været Camp-let’s motto siden 1969, hvor den første Camp-let kørte ud fra den danske fabrik. Det stilfulde danske design og solide håndværk gør, at campister verden over, har slået deres Camp-let op og ned på bare få minutter.

camp let presse 270319 01

 

Solidt dansk håndværk siden 1969

Hos Camp-let i Sønderjylland har man siden 1969 sat en store ære i det håndværk, som de ansatte udfører hver eneste dag.

”Vi har mange hænder på Camp-let’en inden den går ud fra vores fabrik. Vi bruger hverken robotter eller store maskiner. Vi gør det hele selv. Vores smede laver alt smedearbejde i jern, vi støber selv glasfiberdelene og klargør Camp-let’en med køkken, telt fra Isabella, madrasser osv.”, forklarer Jørgen Due, Produktionschef hos Camp-let Productions.

Annonce (læs mere efter annoncen)

camp let presse 270319 02

 

To nye modeller i 2019

Camp-let introducerede fra 1969 og frem 5 generationer af den berømte teltvogn, indtil Isabella Group opkøbte Camp-let i 2016. Siden da, har der været stor travlhed i udviklingsafdelingen hos Isabella, som har arbejdet på højtryk for at introducere to helt nye Camp-let’er til jubilæumsåret. Passion og Dream er navnet på de to nye Isabella Camp-let modeller. Dream er tættere på det velkendte Camp-let design, hvorimod Passion er noget anderledes end tidligere modeller.

Med den nye Camp-let Passion har Camp-let’en fået et helt nyt udtryk. Modellen er opdateret med et nyt stel, bedre ventilation, endnu flere opbevarings- og udvidelsesmuligheder samt mørklægningsgardiner.

camp let presse 270319 03

 

Globetrottere rejser verden rundt

På fabrikken gennemtestes Camp-let’en før den sendes ud til forhandlerne. I den virkelige verden er Camp-let ’en i disse år også på den ultimative test. Globetrotterne Melanie Heitmann og Stefan Krallinger har siden 2016 kørt verden rundt i en gammel Mercedes med en Camp-let på krogen. De har indtil nu rejst rundt i over 900 dage, besøgt 46 lande på 5 kontinenter og slået deres Camp-let op og ned over 500 gange. Projektet kalder de 5c100c. Undervejs får de folk fra hele verden til at signere deres Mercedes og Camp-let, som efter to år bliver et unikt stykke kunst. Både bilen og Camp-let’en doneres væk til velgørenhed, når de en dag vender hjem fra deres eventyr.

For Melanie og Stefan er Camp-let’ten et genialt hjem, fordi de kan efterlade Camp-let’en som base, mens de tager på ture i bilen.

”Det vi elsker ved Camp-let’en er, at vi på to minutter har en seng og på 15 minutter har vi et hjem. fortæller Stefan Krallinger.

”For os er det den optimale test af, hvad en Camp-let i virkeligheden kan holde til. At den kan slås op og ned så mange gange under alle tænkelige forhold, vidner om, at konstruktionen i en Camp-let er lavet i en kvalitet, der holder. Derfor tror vi på, at Camp-let er et produkt, der også de næste 50 år formår at give folk let adgang til campinglivet”, fastslår Morten Kjeldsen, CEO Isabella.

Se mere om Camp-let her: Isabella Camp-let

Annonce (læs mere efter annoncen)

isabella-cirrus-north--textad

Isabella Cirrus luftfortelt sætter nye standarder

Isabellas nye luftfortelt, Cirrus North er lavet i deres velkendte akryl, som er et let, robust og åndbart materiale, der holder teltets farver smukke i mange år frem.

Læs mere her >>>


Prøv også at læse disse indlæg