50 år med let adgang til campinglivet

af Bjarne Søby

I år er det 50 år siden den første Camp-let rullede på gaden for allerførste gang. Siden da har den danske teltvogn givet campister verden over let adgang til campinglivet.

 

Camp-let er på dansk sammensat af to ord. At ”campere + let”. De to ord har været Camp-let’s motto siden 1969, hvor den første Camp-let kørte ud fra den danske fabrik. Det stilfulde danske design og solide håndværk gør, at campister verden over, har slået deres Camp-let op og ned på bare få minutter.

camp let presse 270319 01

 

Solidt dansk håndværk siden 1969

Hos Camp-let i Sønderjylland har man siden 1969 sat en store ære i det håndværk, som de ansatte udfører hver eneste dag.

”Vi har mange hænder på Camp-let’en inden den går ud fra vores fabrik. Vi bruger hverken robotter eller store maskiner. Vi gør det hele selv. Vores smede laver alt smedearbejde i jern, vi støber selv glasfiberdelene og klargør Camp-let’en med køkken, telt fra Isabella, madrasser osv.”, forklarer Jørgen Due, Produktionschef hos Camp-let Productions.

Annonce (læs mere efter annoncen)

camp let presse 270319 02

 

To nye modeller i 2019

Camp-let introducerede fra 1969 og frem 5 generationer af den berømte teltvogn, indtil Isabella Group opkøbte Camp-let i 2016. Siden da, har der været stor travlhed i udviklingsafdelingen hos Isabella, som har arbejdet på højtryk for at introducere to helt nye Camp-let’er til jubilæumsåret. Passion og Dream er navnet på de to nye Isabella Camp-let modeller. Dream er tættere på det velkendte Camp-let design, hvorimod Passion er noget anderledes end tidligere modeller.

Med den nye Camp-let Passion har Camp-let’en fået et helt nyt udtryk. Modellen er opdateret med et nyt stel, bedre ventilation, endnu flere opbevarings- og udvidelsesmuligheder samt mørklægningsgardiner.

camp let presse 270319 03

 

Globetrottere rejser verden rundt

På fabrikken gennemtestes Camp-let’en før den sendes ud til forhandlerne. I den virkelige verden er Camp-let ’en i disse år også på den ultimative test. Globetrotterne Melanie Heitmann og Stefan Krallinger har siden 2016 kørt verden rundt i en gammel Mercedes med en Camp-let på krogen. De har indtil nu rejst rundt i over 900 dage, besøgt 46 lande på 5 kontinenter og slået deres Camp-let op og ned over 500 gange. Projektet kalder de 5c100c. Undervejs får de folk fra hele verden til at signere deres Mercedes og Camp-let, som efter to år bliver et unikt stykke kunst. Både bilen og Camp-let’en doneres væk til velgørenhed, når de en dag vender hjem fra deres eventyr.

For Melanie og Stefan er Camp-let’ten et genialt hjem, fordi de kan efterlade Camp-let’en som base, mens de tager på ture i bilen.

”Det vi elsker ved Camp-let’en er, at vi på to minutter har en seng og på 15 minutter har vi et hjem. fortæller Stefan Krallinger.

”For os er det den optimale test af, hvad en Camp-let i virkeligheden kan holde til. At den kan slås op og ned så mange gange under alle tænkelige forhold, vidner om, at konstruktionen i en Camp-let er lavet i en kvalitet, der holder. Derfor tror vi på, at Camp-let er et produkt, der også de næste 50 år formår at give folk let adgang til campinglivet”, fastslår Morten Kjeldsen, CEO Isabella.

Se mere om Camp-let her: Isabella Camp-let

Annonce (læs mere efter annoncen)

Få sæsonplads på en af Danmarks bedste campingpladser

Hasmark Strand Camping er en af Danmarks bedste campingpladser. Du har allerede nu mulighed for at booke næste års sæsonplads. De er flere kategorier at vælge imellem.

Læs mere her >>>


0 kommentar
0

Prøv også at læse disse indlæg

Skriv en kommentar