Holbæk Caravan Center: Stort udvalg af campingvogne, teltvogne og campingudstyr

af Bjarne Søby
Branchetur13 holbaek 01

Holbæk Caravan Center er en af de yngste campingforretninger i Danmark. De startede i 2005, og har haft fuld fart på siden starten.

En af Danmarks yngste campingforretninger

Holbæk Caravan Center drives af unge kræfter, Preben Nielsen 38 år og Rasmus Bahn 33 år. I alt er der tilknyttet 10 medarbejdere fordelt på butik og værksted.

Branchetur13 holbaek 02Preben og Rasmus er nok nogle af de yngste i branchen

Herunder kan du se en video fra Holbæk Caravan Center

Hos Holbæk Caravan Center er der et meget stort udvalg af campingvogne. De forhandler Adria og Bürstner, den svenske kvalitetsvogn Kabe og den danskproducerede teltvogn Camp-let. 

Branchetur13 holbaek 03I butikken er der mange Camp-let slået op

Rigtigt mange campingvogne er udstillet indendørs, så uanset årstid, kan man gå i ly for vejrlige forhold og kigge på campingvogne. Der er også et stort udvalg af brugte campingvogne udstillet.

Branchetur13 holbaek 04Der er mange Adriaer udstillet i de store haller

Også fortelte er der et stort udvalg af. Holbæk Caravan Center forhandler fortelt fra Isabella og Ventura og mange af dem er slået op i butikken. På udstyrssiden forhandler de campingudstyr fra Camper, WeCamp, DCT-Vejle og mange flere. Holbæk Caravan Center har også en stor afdeling med grills i alle udgaver. Og endda en hel afdeling kun med Weber grills.

Branchetur13 holbaek 06Der er opstillet mange fortelte i butikken

Branchetur13 holbaek 07Udstyr er der nok af

Branchetur13 holbaek 08Hver en m2 er udnyttet

På ganske få år er det lykkedes Preben og Rasmus at få en meget seriøs forretning op at køre. De er vellidte blandt deres kunder og i branchen. De driftige ejere, Preben og Rasmus, har altid noget spændende at byde på. Om det er et sjovt arrangement i forretningen, et nyt mærke de skal til at forhandle, en vanvittig vintertur med Camp-let i 10 til 20 minusgrader eller noget helt fjerde. De er altid fulde af overraskelser.

Branchetur13 holbaek 09Grills i lange baner

Branchetur13 holbaek 10Weber afdeling

Branchetur13 holbaek 11Der er udstyr alle vegne

Værkstedet hos Holbæk Caravan Center laver alle former af reparationer af alle fabrikater, og naturligvis også service, gastest mm. De er specialister i vintervogne og har en meget stor ekspertise når det gælder reparationer eller servicering af f.eks. Aldes varmesystemer.

De er også dygtige til forsikringsskader og er selvfølgelig behjælpelige med det praktiske hvis du skulle have været uheldig.

Branchetur13 holbaek 12Alt inden for kølebokse, airconditions m.m. kan findes hos Holbæk Caravan Center

Holbæk Caravan Centers værksted tager sig også af mange forskellige typer serviceeftersyn. De klarer selvfølgelig de mere klassiske eftersyn, men også eftersyn af movere, klimaanlæg og andet eftermonteret ekstraudstyr kan de klare. Og husk, disse eftersyn er også meget vigtige.

Ønsker du at få monteret noget ekstraudstyr som mover, klimaanlæg eller andet, er værkstedet også behjælpelige. Både med montering men også med rådgivning omkring den bedste placering m.m.

Branchetur13 holbaek 13Værkstedet klarer alle opgaver

Holbæk Caravan Center er en innovation campingforhandler med gå på mod og engagement.

Konkurrence – Vind en bordgrill

Hvis du kan svare på spørgsmålet herunder, er du med i lodtrækningen om en bordgrill fra Svendsen Pejse

Deltag i konkurrencen og vind denne bordgrillDeltag i konkurrencen og vind denne bordgrill

  • Spørgsmålet er: Forhandler Holbæk Caravan Center Kabe og Adria?

Du skal sende svaret pr. email til: konkurrence@altomcamping.dk

Vi skal have dit svar senest d. 14. marts 2015 kl. 22.00. Der trækkes lod blandt alle rigtige besvarelser, og vinderen får præmien til sendt med GLS Pakkepost. Husk derfor at sende din adresse sammen med dit svar. Præmien kan ikke ombyttes til andre varer eller kontanter.

Hvis du vil vide mere så klik her for at besøge Holbæk Caravan Centers hjemmeside 

 

Prøv også at læse disse indlæg