Globe4 – nu også med køjesenge

af Bjarne Søby
Dethleffs Globe4

Den nye delintegrerede modelserie med klapseng som tilvalg har fået vokseværk.

I foråret 2010 præsenterer Dethleffs en ny model inden for serien Globe4, der blev introduceret i sommeren 2009.

De fire grundrids, der hidtil har været i serien, bliver udvidet med et familiegrundrids med køjesenge i bag. Denne usædvanlige rumopdeling i en delintegreret er muligt på grund af den klapseng, der kan fås som tilvalg i Globe4.

Den er derved med til at danne en ny trend, hvor delintegrerede også bliver interessant for familier eller par der rejser med børn, fordi op til seks personer kan rejse og sove i bilen. Den nye T 5881-4 rummer, som sin forgænger, en siddegruppe samt en klapseng som tilvalg, der anbringes lige bag ved førerhuset. Med en smart drejemekanisme sænkes og hæves denne store ekstra soveplads på 195 x 145 cm fra sin placering under loftet.

Dethleffs Globe4
Der er rummelighed og rent design i Dethleffs Globe4.

Og så kan voksne endda uden problemer stå under sengen, når den er hævet op, uden at man må bukke hovedet. Den rummelige siddegruppe herunder kan også laves om til en dobbeltseng som tilvalg. Derudover kan to ekstra personer sove i køjesengene i bag. I bruserummet med drejbart toilet er der godt med plads til et opfriskende brusebad. T 5881-4 er 6,60 m lang.

Pressemeddelelse.

Links:
Relevante Link(s) : Dethleffs

 

 

Prøv også at læse disse indlæg